Thursday, 14 April 2011

Orang Slim Dan Kurus Pon Perlu Pakai Premium Beautiful. Kenapa?


Semalam, Ifa ada terima call from Ifa nyer ex-schoolmate. She's been asking me about Premium Beautiful and all. Actually, she's been saying that, she's having health problems yang concern kat her rahim. Ifa macam kesian kat dia, so, Ifaa suggest kan pakai premium Beautiful cepat-cepat, so that, masalah kat rahim dier tue boleh solve. And dia ada mention kat Ifa yang dia nie actually, slim jer, tapi selulit tue tetap ada, lemak menggelebeh tue tetap ada, so, dier nak pakai Premium Beautiful untuk keyakinan diri sendiri.

Okey, Ifa memang banyakkkkkkkk sangat encounter situation yang lebih kurang sama nie. Rata-rata, memang ramai wanita yang dah kurus, dah slim. Tapi, percaya tak cakap Ifa, tak semestinya yang kurus tue, yang slim tue takda penyakit. Tue tak termasuk yang obesiti, sebab kalau obesiti memang chances nak kena penyakit jantung, kencing manis and others, memang agak high. So, selagi kita sihat, kita dah slim, tak bermakna kiter tak perlu jaga kesihatan, jaga pemakanan. Sebab buggy Ifa, "Mencegah lebih baik daripada mengubati". Sebab once dah sakit, duit nak pakai pon boleh tahan kan? In fact, rawatan tue takkan berhenti kat situ ja, mesti ada follow up and all. Especially, kalau melibatkan kesihatan dalaman, seperti rahim kita ka, breast kita ka. Suma tue aset kita. Kalau kita tak jaga dari awal, saper lagik nak tolong jaga?

Pernah ada customers nie, not my customers, tapi dealer nie pernah bercita dengan Ifa, about one of her customers yang memang memula tue tak nak pakai Premium Beautiful atas alasan, body dia dah cantik and dia pon sihat ja. Lagi pun dia tak kahwin lagik, so body memang body anak dara la kan. Tapi, dealer nie tetap berjaya jual Premium Beautiful, tue pon after dah puas pujuk. And cuba you all teka after terjadi lepas dia pakai premium Beautiful? Darah keluar from her breast after dia pakai Premium Beautiful. Pergi hospital check, rupa-rupa nya selama nie dia dah stage 1 breast cancer. Nasib baik la baru stage 1, kalau dah stage 3, tak ka kena buang breast tue? Tue la kuasa Premium Beautiful yang mempunyai Far Infrared Rays (F.I.R.), yang mampu menarik keluar segala toksin dari dalam badan kita

Tak bermakna kita sihat, dalaman kita sihat. Tak salah nak mencegah sebelum terlambat. Premium Beautiful nie bukan semata-mata untuk slim jer, malah untuk kesihatan dalaman kita, especially, bahagian terpenting dalam badan kiter iaitu rahim dan breast. kedua-dua nie memang la aset penting untuk setiap wanita. Kalau dua-dua nie pon tak sihat, macam mana nak pregnant? Macam mana kiter tak stress? Actually, kalau you all selalu letih, selalu stress tue, tue pon dah bermakna kesihatan dalaman you ada problem.


Kesan F.I.R. Ke Atas Rahim Dan Vagina Setiap Wanita:
* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi - menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.

Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya...:)

Even since Ifa pakai Premium Beautiful nie, memang Ifa realized, Ifa dah jadi semakin cergas. Dah tak kena migrain macam dulu dah. Sakit kepala pon jarang-jarang sangat kena. Postur body tue toksah cakap la kan, memang tegak jer. And then, Alhamdulillah, nak buang air besar pon dah semakin lawas, kencing pon semakin lawas. Now, everyday pon buang air besar. Takda problem pon dari segi tue...:)

So, kat sinie, Ifaa nak tegaskan, tak semestinyer you all dah slim, dah kurus, tak payah pakai Premium Beautiful. In fact, Premium Beautiful is designed with the concept of 70% health and 30% beauty. So, you all akan dapat benefit kesihatan dulu then kecantikan luaran as a bonus...:) Kita takkan tahu about our own kesihatan dalaman, once kita dah sakit, baru kita tahu. So, sebelum anything happen kat kita, better kita mencegah dulu...:)

Promotional rebate is still on. Dapatkan your fresh, new set of Premium Beautiful from me, now, and get yourself a rebate of RM200.00 untuk setiap 1 set of Premium Beautiful.

012-43909898 (Ifa) / luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...