Monday, 11 April 2011

Why PB So Special???



Apa yg special sangat PB ni berbanding corset lain?

Naper PB lbh 70% kpd kesihatan?

Naper PB mahal sangat?

Corset lain tu tak bagus cam PB ker?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tahukah anda2 kat luar sana tu kenapa corset Premium Beautiful ni sooooo SPECIAL dan agak PRICEY??

Premium Beautiful

Rahsianya (ssstttt..jgn bgtau org tau.. ni rahsia antara kita jer tau..kekeke)..

Sebenarnya, corset Premium Beautiful terdiri daripada 35 lapisan benang Akwatek & Akwadyne yang disulam dengan batu kristal yang lebih dikenali sebagai BATU TOURMALINE

Mcm mana rupa batu Tourmaline ni?



Pic google


Batu Tourmaline ini adalah sumber semulajadi yang menghasilkan F.I.R (Far Infra Red Rays). Antara kebaikan FIR ini adalah:-


  • Mengaktifkan Metabolisma badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Detoksifikasi badan
  • Membantu membakar lemak
  • Membantu membersihkan hati dan ginjal
  • Membantu mengatasi masalah susah untuk tidor
  • Menyekatakan tona kulit
  • Membunuh sel-sel tak normal dalam badan (punca kanser)


So, dah terjawabla macam mana technology FIR ni diguna pakai dlm penghasilan Corset Premium Beautiful ni kan..Bukan cucuk plug petik suis je baru boleh ada infra red (Auuuww...kekeke)


Cuba kita2 semua bayangkan, badan kita dibaluti oleh batu-batu kristal yang mewah ni..tak ke kita patut rasa bangga dan istimewa. Sebab tu corset ni digelar 
 
"The Luxuriest Corset in Malaysia"..

Taknak ker dapatkan satu set untuk diri-sendiri. Intan berlian kita bole beli untuk kecantikan luaran, takkan taknak laburkan sikit duit utk cantikkan dalaman kita pulak. Diri sendiri makin cantik semestinya En suami makin sayang. 


Do contact me @ 012-4390989
or
Email me @ luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...