Wednesday, 27 July 2011

NEW PRODUCT - Premium Beautiful Short Bra


Okey, maybe you all still wondering, dah ada Premium Beautiful, kenapa nak beli Short Bra plak kan?
Let me tell you why...

Untuk Premium Beautiful, yes, memang dinasihatkan pakai 1 COMPLETE SET, baru berkesan. Sebab kalau tak pakai 1 set, mula la lemak you all bergelimpangan ke sana and sini. Sebab bila pakai 1 complete set, baru la lemak tue boleh distribute dengan cantik and mana yang lebih-lebih tue, akan dibakar biler pakai complete set...:) So, that's why, biler pakai 1 complete set, you all akan raser lebih selesa, and body pon cepat ja nak slim and nampak lebih mantap...:)

And of course, bukan suma orang kan nak pakai Premium Beautiful? For me, kalau boleh setiap wanita digalakkan pakai Premium Beautiful. Tapi, kalau you all tak nak, tiada paksaan. Tapi, you all boleh cuba our newest product, which is 'SHORT BRA'. Short Bra nie, fungsi sama dengan Long Bra, cuma you all boleh pakai bra sahaja tanpa complete set, and still dapat effect samer macam pakai Long Bra Premium Beautiful.

Pada mereka yg menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL corset, for sure & confirm tahu apa fungsi Short Bra nie, sbb dah pakai Long Bra.

Fungsi Short Bra ni sama ja dengan fungsi Long Bra, bezanya, ia lebih sesuai on daily use. So pada sesiapa yang terasa tak nak pakai 1 set of Premium Beautiful, boleh la pakai Short Bra ni sebab ia still boleh support breast anda dengan betul. Same goes to ladies yg rasa2 nak try b4 beli 1 set PB, pun boleh jugak…
Mantap gitu….
 Yang best nye Short Bra pun ada teknologi Far Infrared Rays (F.I.R.) & boleh prevent from breast cancer. Tak salah kalau kita cuba mencegah. Jimat duit dari ia berlaku.
 

Ciri-Ciri yang lain nya:
  • Rekaan kuasa tekanan dan regangan pada bahagian depan dan tengah coli membantu mengangkat dan menyokong payudara
  • Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda ini mengembalikan bentuk yang menarik di bahagian belakang 
  • Rekabentuk yg unik dan elegant ini dapat memberi kesan yang maksima pada payudara (bentuk dan keanjalan)
    • Seni rekaan bentuk 'U' dan ukiran di lapisan belakan
    •  Antara fungsi istimewa yg lain adalah menyerap peluh dgn lebih baik, pengudaraan kepada kulit(kurang rasa panas pada kulit)dan kesan hidrofolik.
    •  Keunikan kuasa regangan 360 darjah membenarkan tubuh untuk bergerak bebas tanpa sebarang kesulitan


    Harga untuk saiz Small: RM399
    Harga untuk saiz Big: RM439

    AlsO sEE thIs pOst

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...