Thursday, 25 August 2011

Q & A about Premium Beautiful



Hai sume...

Entry kali ni saya nak jelaskan beberapa soalan lazim yang selalu orang tanyakan berkenaan PB ni.Tak kurang juga yang memberikan beberapa alasan dan persepsi tentang PB ni..Anda PATUT pakai PB baru anda TAHU kehebatannya. Selagi tak CUBA anda TIDAK TAHU...

TAK SENAK KE PAKAI?
Kalau nak tahu bila anda pakai PB ini secara tidak langsung ia dapat mengawal pemakanan harian anda. Waist Nipper akan membuatkan anda cepat berasa kenyang. Tapi terpulang kepada anda untuk menahan nafsu makan, jika anda tetap mahu makan banyak  sudah pasti anda SENAK.  Dan jika ini berlaku jangan salahkan PB salahkan diri anda sebab anda sendiri tidak dapat menahan NAFSU makan anda.  

SUSAH TAK NAK PAKAI?
Saiz PB adalah berdasarkan saiz ukuran badan anda. Itu sebab saiz anda perlu diukur terlebih dahulu sebelum memakainya. Biasanya susah nak pakai ini terjadi disebabkan PB yang anda pakai bukan ukuran saiz sebenar anda.  Jika ukuran betul sudah pasti SELESA bila memakai PB.

LECEH TAK KALAU NAK KE TOILET?
Nampak macam leceh tapi sebenarnya ianya tidak susah mana pun nak handle. Anda tidak perlu membuka semua set PB jika hendak ke toilet. Just lipatkan waist nipper dan turunkan long girdle mcm biasa.

KALAU ROSAK/KOYAK MACAMANA?
PB adalah pakaian dalam yang LIFETIME WARRANTY. Bayangkan pakaian dalam yang kita pakai ini ada jaminan seumur hidup dan service PERCUMA. So koyak or rosak semuanya boleh direpair semula. Tapi percayalah PB mmg susah nak rosak sebab material kain yang digunakan mmg berKUALITI.

TAK PANAS KE BILA PAKAI?
Material kain PB ini berteknologi AKWATEK & AKWADYNE yang lembut dan ianya mengekalkan suhu badan. Kalau suasana sejuk kainnya akan mengecut dan badan kita akan terasa suam. Manakala bila cuaca panas, kain PB akan mengembang dan kita akan terasa tidak panas.

APA YANG BEST PB NI?
Pakaian dalam yang SANGAT SELESA dipakai sepanjang hari kerana kahalusan & kelembutan kepada kulit. PB adalah produk SUPERBRAND & mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa. PB menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal. PB direkacipta khas70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN.

BERAPA LAMA NAK PAKAI?
Memadai memakainya selama 8 jam sehari. Pakai masa nak pergi kerja sehingga habis kerja. Bila sampai di rumah tidak perlu pakai lagi. So anda boleh rendam untuk cucian dan PB ni CEPAT KERING.


KENAPA MAHAL?
Mahal ini kita pandang dari sudut quality of product dan keberkesanannya. Anda tidak akan menyesal bila melabur untuk membeli PB setelah anda memakainya dan merasakan betapa SELESA, BEST, YAKIN dan CANTIK bila memakainya. Kita perlu pandang dari sudut kesihatan. Mari kita fikir, kita perlu keluarkan duit untuk service kereta, takkan untuk diri sendiri kita tidak sanggup untuk keluarkan duit untuk service diri sendiri. Adakah kita hendak service diri ketika kita sudah sakit?


Ini adalah antara soalan-soalan yang biasa diajukan..Tapi saya nak nyatakan di sini, selagi anda TIDAK CUBA selagi itu ANDA TIDAK TAHU KEHEBATAN PB.Hanya anda yang tahu apa diri anda perlukan.

RASAI NIKMAT PERUBAHAN DIRI ANDA SEKARANG!!


Anda boleh menghubungi saya Ifa - 0124390989
atau
 email- luz.hafe@gmail.com untuk keterangan lanjut berkaitan PB ini.

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...