Monday, 31 October 2011

PREMIUM BEAUTIFUL - Untuk Ibu Bersalin Secara Ceaser



" New Mother yang lepas Bersalin Secara Ceaser/ Pembedahan boleh guna PREMIUM BEAUTIFUL ke?"


Jawapan nye

"Sudah tentu BOLEH"

Bersalin secara ceaser BOLEH pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL, sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada sistem cangkuk yang kemas yang tidak menjadi halangan untuk dipakai selepas pembedahan. 

Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam PREMIUM BEAUTIFUL, ia membantu mempercepatkan penyembuhkan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih.

Jika kesan ceaser bersalin masih belum sembuh, anda boleh menggunakan WAIST NIPPER sahaja dulu.

Balutkan Wasit Nipper dibadan kemudian perlahan-lahan kancingkan hook2 tersebut mengikut keselesaan anda. Setiap wanita akan ada  healing crisis yang berbeza2, jika terasa ngilu2 time pakai, jangan takut or gelisah sebab tu adalah salah satu rawatan untuk penyembuhan luka. Jika tahan boleh teruskan pakai, jika tidak, buka sekejap sehingga sakit tu hilang and kemudian boleh pakai balik. Pastika ia mengikut keselesaan masing2.

Bagi yang kesan luka ceaser dah sembuh boleh la gunakan satu set PREMIUM BEAUTIFUL, macam biasa. 
No problemo...

Bersalin secara Ceaser selalu buat kita susah untuk bergerak sebab rasa sakit kat bahagian jahitan. Ada testimoni pengguna yang bagitau guna
PREMIUM BEAUTIFUL seawal 2 minggu selepas pembedahan, terus badan jadi bertenaga, perut juga selesa, rahim cepat susut, Strecth mark makin hilang, yang paling best, luka ceaser cepat sembuh dan kering. 

More best lagi berat baby weight pun turun back to berat badan sebelum mengandung!!


Jom book PREMIUM BEAUTIFUL sekarang and kembalikan berat dan bentuk badan anda yang asal.

KENAPA WANITA BERSALIN PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL???

Premium Beautiful adalah Bengkung Moden, dan amat digalakkan dipakai oleh wanita yang baru bersalin kerana ia membantu:
 
*Mengeluarkan ANGIN dalam badan






(menggantikan PROSES TANGAS) dari rahim










*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan 
sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.
 
 
 
Set Premium Beautiful (Long Bra, Waist Nipper, Long Girdle)
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan (stretch mark)
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa
*Mengeluarkan darah nifas yang BEKU dan BERKETUL-KETUL dengan lancar
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Menarik dan merapatkan semula TULANG PINGGUL yang mengembang semasa proses bersalin
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung

So dapatakan satu set sekarang..dengan pembelian CASH / CARD CREDIT anda akan dapat free gift..huhu...terhad sehingga 11.11.11 saja ocayy!!!





SMS / CALL : IFA 012-4390989

Saturday, 29 October 2011

What is Premium beautiful


What is Premium beautiful

Premium Beautiful, apakah ia?


Premium Beautiful corset nie ader 3 bahagian. Setiap satu bahagian ader fungsinyer masing-masing.
Bahagian I - Bengkung. Fungsinya:

1) Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

2) Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3) Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4) Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

5) Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6) Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.

Bahagian II - Long Girdle. Fungsinya:

1) 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

2) Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

3) Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

4) Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

5) Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.

7) Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.

9) Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

Bahagian III - Long Bra. Fungsinya:

1) Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.

2) Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.

3) Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

4) 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

5) Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.

6) Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.

7) Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
8) Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

So, basically, dengan memakai Premium Beautiful, bukan sahaja membuatkan kita bertambah cantik, malah kita dapat hidup dengan lebih sihat. Premium Beautiful merupakan satu corset yang mengamalkan"70% health, 30% beauty".

And the best part is, Premium Beautiful is 'lifetime warranty'. So, memang sekali punyer investment jer...:)

Not only that, Premium Beautiful juga has been awarded by Superbrands...:)

Actually, dah ramai yang memakai Premium Beautiful nie, and trust me, memang Premium Beautiful nie boleh menguruskan seseorang, di samping membuang toksin dari dalam badan kita. And dah banyak testimonials from customer Premium Beautiful nie. For more information and testimonials, boleh la lawati blog nie: Blog Premium Beautiful

Wednesday, 19 October 2011

Roadshow to UTARA!!!



Announcement for those people in UTARA, I will be there this coming "Tuesday, Wednesday & Thursday  (25, 26 & 27hb)"..Roadshow will start in Perlis, Alor Setar, Sg.Petani, Kulim, Penang...So guys, grab this chance to book your appointment with me NOW!! Be part of Hanis haizi team.. A Great Leader (27th old).. successful women with income 6 figure every month!!!

I will share with u guys, how this business can generate income 4-5 figure every month in just a month u guys join this business..first month bonus CONFIRM RM4500!!.

Holland & bellgium will be da best moment in our life..Guys, grab this chance to get FREE OF CHARGE ticket to europe..OMG!!...Just bring money to enjoyyyy & shopping....!!!



So guys, im very glad to share how i do this business sgtt cepat & soo easy to target..howww??I will show u da way..Just book appointment with me...



Jadi perintis UTARA dibawah pimpinan DSM ADIBAH& bersama kepimpinan yang hebat CDM HANIS HAIZI ABD HAMID..yeaazaaa!! SEE U THERE GUYS...

Book your appointment Today!!!
Don't hesitate to call/message/email me :

012-4390989 / 013-4347079

Tuesday, 18 October 2011

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...