Sunday, 15 January 2012

Free Gift!!!!

 Bila sebuat pasal FREE GIFT..mesti orang suka..
yela..siapa yang tidak suka pada barang PERCUMA kan..

Sejak Ifa involve dalam bisnes Premium Beautiful..
Ifa selalu dapat free gift...
mula-mula dari stokis..lepas tu dari top leader Ifa..
rasa sangat bersyukur sebab Ifa ambil keputusan ni...
Bulan November 2011, Ifa dapat free gift dari stokis sempena achievement RM100,000 sales in a month!!
Ifa dapat dalam bulan pertama Ifa join bisnes ni..
Tak mustahil untuk dicapai bukan???

Jom cuci mata..

Bukan hanya satu tapi dua sekali..jangan jeles k... =)




Jam berpuaka...


Jam extra.. Ifa boleh ja pakai jam ni..mcm budak2 sket.. 


Bersama leader yang banyak menyokong dan membimbing Ifa...


Semalam bersamaan 14 Januari 2011, leader Ifa iaitu Adibah Karimah dapat Pen puloks..sempena pencapaian RM720,000 sales dan memegang title Double Diamond Manager...

Mommy selepas turun pentas...


Ambil aura untuk capai target DDM jugak..


Mommy with new pens..







Paling best sebab Ifa pun dapat free gift dari CDM Hanis Haizi...terharu sangat...CDM Hanis menghargai usaha yang dibuat dan memberi reward..ni la penggerak supaya Ifa lebih maju dalam bisnes ni...
Thanks a lot Hanis...i love it!!!



















Usaha bukan dibuat sorang-sorang tapi disokong kuat oleh kumpulan yang sangat hebat...
Ifa bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan kumpulan dan pemimpin yang hebat ni...
Ifa yakin Ifa akan berjaya dengan mereka..
Kalau hendak berjaya confirm la kena ikut yang sudah berjaya kan..

Ifa akan praktikkan semua ilmu yang diturunkan oleh 
DDM Adibah Karimah dan CDM Hanis Haizi untuk membantu rakan kongsi turut berjaya bersama..

Pakej ke Vietnam dan rebate bakal berakhir...
So apa tunggu lagi..cepat mulakan langkah pertama dengan menyertai kami...
Terdiri dari  CDM Hanis Haizi dan DDM Adibah Karimah..

Ifa boleh bagi jaminan korang tidak akan menyesal!!

Call / SMS : 
IFA 
012-4390989 / 013-4347079

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...