Sunday, 5 February 2012

New package!!!

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia semua!!!

Sebelum ini Ifa ada share pasal Vietnam kan...
Baru ja tutp pakej tu...
End January tutup pakej..
And now open new pakej melancong!!!
Sangat bertuah rasa diriku ini sebab buat Premium Beautiful bisnes ni!!!
Sebabnya???
Of course sebab dapat melancong 3 kali setahun...
Dah la pakej FREE OF CHARGE...!!
Semua ditanggung ocay..
Bawa duit poket ja untuk shopping...
Pengangkutan, penginapan dan makan minum ditanggung HALAL!!!
woowww weeee!!!!

Nak tau pakej kemana pulak???
GUANGZHO CHINA!!
Orang cakap sini syurga membeli belah juga...
Tengok view dia pun sangat cantik...

Pakej open start from February until April..
And will fly on June..

On March Ifa n 4 orang rakan kongsi bersama leader2 and sideline yang lain akan fly ke Vietnam..
Then sambung pulak dengan China on June...sangat teruja...
Walaupun passport belum buat..heheheh

Jom cuci mata dulu pemandangan dekat Guangzho...

















Teruja tengok view dia kan...
Sekarang tengok view shopping lak...










So kepada sesiapa yang suka melancong dan shopping...jom join Ifa secepat mungkin...
Tak da yang mustahil nak dapatkan free trip ni..
Be part of the big family..n you will got the same!!

IFA 
012/4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...