Tuesday, 27 March 2012

Faedah Berbengkung Selepas Bersalin

"Kehamilan dan kelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot, tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil."





Kehebatan Bengkung Premium Beautiful boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim yang bengkak dan merapatkan vagina yang telah regang dan longgar.

Pemakaian Premium Beautiful Secara Full Set, boleh membantu:
  • mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali kepada bentuk asal;
  • melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal;
  • mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan;
  • menggalakkan postur yang baik, justeru, membantu penyusuan bayi;
  • memecahkan lemak dan selulit;
  • mencegah dari makan berlebihan.

Sangat bagus memakai Premium Beautiful ni dan berbaloi2...
Apa beza PB dan bra biasa?
Let's check out here...

Who want to know more abaout Premium Beautiful, pls contact me at :

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com

Welcoming my new business partner from Perlis..

Presenting SM Mymunah from Perlis

Kak My ni bawah Group my leader Syafawati from Perlis.. Group mereka semakin berkembang..bakal menjadi wakil CDM dari Perlis.. =)







Kak My seorang pegawai di Jabatan Imigresen..walaupun sudah ada pekerjaan tetap tapi rasa perlu buat side income sebab perbelanjaan yang tinggi..orang cakap dekat Perlis perbelanjaan murah sket kan..padahal sama ja..kalau harapkan makan gaji memang tak kan cukup..so Kak My ambil keputusan untu be part if the Green Team..

Congratulations Kak My sebab ambil keputusan yang tepat..pastinya kejayaan menanti sebab di bawah pimpinan hebat CDM Hanis Haizi  DDM Adibah Karimah  dan SSM Syafawati...nak berjaya sangat senang..just follow orang yang berjaya..sebab dorang sudah lalui semua suka duka bisnes ni..jangan pula ikut yang tak berapa jadi or gagal terus sebab confirm kita akan gagal...

Being part of this team, Ifa berani jamin kejayaan milik Kak My kalau Kak My follow every single step...

Sama2 kita bertemu di puncak kejayaan..

Bagi orang Perlis boleh contact my agent dekat sana..

Syafawati 
017-4232464

Rozana
013-5979554

Mymunah
017-4949705

Sunday, 25 March 2012

The Designer for Diamond Award - Yasalma Collections

Yasalma Modest Dress Designer
is my officially orang yang bertanggungjawab untuk siapkan my dress for Diamond Award yang akan berlangsung pada 21 April 2012 di The Mines..
Pernah dengar nama Yasalma?

The Owner at the center

Yasalma Modest Dress Designer

Actually Yasalma agak famous.. Why i say that??


1. Yasalma ada keluarkan buku sendiri berjudul 'Oh, mudahnya buat baju kurung'...

Stage terakhir di Pejabat Alaf 21 untuk proses editting terakhir buku pertama Yasalma sebelum diterbitkan bertajuk 'Oh,mudahnya buat baju kurung' 

2. Masuk dalam surat khabar dan majalah

Yasalma dalam Utusan Malaysia bahagian Mega pada 22 March 2012
Majalan PAMA, ruangan Personaliti..


3. Sebagai undangan dalam rancangan televisyen



Wanita Hari Ini TV3 pada 19 March 2012

4. Sponsor pakaian dalam video clip lagu 'Sesaat Kau Datang' nyanyian Ramlah Ram feet Sleeq...





Sebelum ni fikir nak tempah baju dekat designer mana..
So ada seorang kawan sekelas bagi cadangan untuk look at Yasalma design..
Tanpa buang masa balik kelas terus serach pasal Yasalma ni...terus jatuh hati dengan her design because her design lain dari yang lain...and modern contemparary and sangat sesuai dengan my taste.. Dan paling penting i love his roses...
Terus Ifa contact Yasalma and set appointment..
 1st impression jumpa Yasalma - She very nice..tak sangka dia tengah pregnant sebab tengok dalam her blog and facebook tak nampak macam ngandung..And she had 2 son..wow...1st time tengok ingatkan pregnant 1st baby..rupanya dah no 3...

Ifa sangat tertarik dengan design yang sedang disiapkan which is dress pengantin color purple...sangat cantek!!
Ifa siap book untuk design baju kahwin dengan Yasalma nanti.. 

After a few discusion, we came out with a great design..Bahijah also tempah her dress dengan Yasalma.. simple but elegant..sangat cantek juga.. Baju dia sangat lain dari lain.. Tak kan ada yang sama design dengan orang... So jadi sangat excited untuk tunggu 21 April 2012... TUNGGU!!!

Yasalma also will attend the event so wait for her pregnant design.. So sweet..sangat sesuai untuk sesiapa yang pregnant tapi hendak bergaya..

Here i share with you some of her design..
Nak tengok dress Ifa, Bahijah n Yasalma itself kena tunggu lepas Diamond Night.. =)









Cantek kan her design.. 
So book appointment or search for more design at : 

FB : Yasalma Collections
SMS / Call : 013-3487508

Best kan dengan internet ni.. Dari tak kenal jadi kenal..dengan internet boleh siap dress Ifa.. I'm very happy!!
And more happy bila Yasalma sendiri tertarik dengan kehebatan dan bisnes Premium Beautiful and want to be part of it..

Senang kan hendak berbisnes.. Mahu dan tidak sahaja.. So apa pilihan anda??

Be part of the Green Group and you will find the freedom lifetime and the happiness of the life... I guaranted!!


Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

Friday, 23 March 2012

Business Partners Part 1

As being promised before kalu uols engat dalam satu post, Ifa cakap hendak share pasal my beloved biz partners...

Here we come...Presenting my 1st baby in this biz..DSM Bahijah...

DSM Bahijah seorang yang fighter.. Baru berumur 22 tahun tapi ada impian yang sangat besar..yang bestnya dia tak takut untuk dapatkan impian dia..setengah orang takut pada risiko yang nak kena ambil..plus dia muda lagi kan..kalau orang laen mesti dikir nak enjoy ja..tapi apa salahnya ambil peluang untuk kejayaan masa depan kan..dari enjoy golek2 depan tv, jalan sana sini tak ada arah...baik buat biz..dapat tolong family dan kawan2..paling penting diri sendiri..Ijah juga tiada transpot tapi tu bukan alasan untuk dia berjaya..

Ifa engat lagi masa awal2 dia sangat takut.. Biasa la siapa yang tak takut hendak ambil risiko..Tapi alhamdulillah dia berjaya mengatasinya...Plus parents Ijah juga tak benarkan dia buat biz sebab takut tak berjaya.. Ijah yakinkan parents dia dan minta parents dia untuk bagi peluang mencuba.. Ifa engat lagi, time tu parents dia dekat Mekah..So dia sms tanya pendapat parents..lama-lama ibu dia membenarkan Ijah buat biz ni.. Naseb baek Ijah ambil keputusan untu join..
And now lihat pencapaian Ijah dalam 4 bulan berbisnes..

1. Jam tangan berpuaka Madam hanya dalam masa 2 bulan berbisnes..

Malam paling membahagiakan...Di atas stage bersama leader hebat CDM Hanis dan CDM Kak Ana..

Jam free!!


My 1st baby dapat jam free.. Kami ada jam free.. yeay..

Bersama DDM Adibah

Bersama dengan CDM Hanis Haizi yang banyak memberi tunjuk ajar..
2. Melancong free ke Vietnam bersama bisnes partner dari Sabah

Bersama bakal DSM Mimie (kiri) dari Sabah


Vietnam dengan gelombang hijau..

The Green Latern Group..

Shopping sakan.. 

Terserlah kegembiraan di wajah mereka..

Galla Dinner with 100 members in Hanis Haizi group..

3. Income RM xx,xxx per month!!


Di awal penglibatan Ijah dalam bisnes..

Pening kira Premium Beautiful sampai 50 set



Bersama Mommy rimau yang banyak membantu..

Semasa Ifa mendapat jam..

Ijah ambil aura..

Sanggup duduk di lantai semata-mata nak ambil ilmu





SM/SSM Award bersama biz partnersnya...

Sangat mudah untuk berjaya asalkan mahu dibimbing dan ingin dibimbing...
Sebab dalam bisnes ni di ajar from A to Z...sangat mudah..
Follow orang berjaya pasti kejayaan milik kita juga.. 
Belajar dari kesilapan orang lain bukan diri sendiri sahaja.. 
Baru mudah dapat kejayaan.. 
Ijah sanggup datang ke kelas di Batu Caves dari Tanjung Malim setiap Rabu dan Sabtu..sebab tu mudah Ijah dapat kejayaan..

Sepak alasan ke tepi dan perbanyakkan cari jalan jika hendak berjaya..
Sampai bila nak terasa.. Bila lagi nak merasa..

Who want to be my next pewaris jam tangan??

SMS / Call

Efah Mustaffa
012-4390989



Real Testimoni Premium Beautiful

Real testimoni..

Seorang kawan yang Ifa kenal dari Facebook ja..n want to share something with uolls...

Presenting Kak Didie..
From 88kg turun ke 70kg hanya dalam masa KURANG 2 BULAN!!


Mudah sangat untuk orang yang hendak turunkan berat badan..
Tak perlu senaman or diet yang melampau..
Hanya dengan pemakaian Premium Beautiful boleh kurus..
Memang orang cakap kalau pakai pun makan banyak tak jadi juga..
Tapi dengan PB ni tak payah control makan sebab automatik dia control perut kita..Rasa lapar yang amat tapi bila makan sikit ja.. Believe me!!!
N most important dengan pakai PB bukan takat leh cantik, tapi dapat juga increase confident level, prevent ang protect diri kita dari kanser..bukan merawat tapi mencegah..
PREVENT BETTER THAN CURE right??

So jom layan pic kak Didie..

Kak Didie before pemakaian PB..



After pemakaian PB dan sangat selesa dengan dirinya..


Kenapa kita perlu memakai PB??
Lets check here!!

For more info contact me ocay..

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...