Sunday, 18 March 2012

Free Travel ke Vietnam


18 Mac 2012...
Terbang sudah my great leader and biz partners ke Vietnam..
Disana selama 4 hari , 3 malam..
CONFIRM best sebab fully sponsored!!
Tinggal duit poket tuk shoping ja..best kan??
Camna nak dapat?
Mestila dengan Premium Beautiful Business..
Dengan biz ni bukan hanya dapat sekali melancong...tapi tiga kali setahun FREE TRAVEL, layanan VVIP...dapat juga income 4-6 angka.. dapat lagi award from company..FREE Gift from stokis..dapat car fund..dapat buat saving dan bnyak lagi..

Ifa qualified 2 tiket untuk trip ni tapi bukan rezeki Ifa tuk pegi sebab minggu ni jugak la Ifa ada exam..so exam didahulukan walaupun sedih yang teramat..
Ifa dapat tiket ni FREE tapi Ifa dapat duit balik dengan jual tiket..ye la tak dapat pegi kan...best gla..dapat free tapi leh jual..tak rugi apa2.. =)

Tentatif program.. =)

Jom layan pic sebelum my leader n biz partners berlepas..

Lautan hijau..



Leader kesayangan..Orang yang bertanggungjawab mencanai semua menjadi seorang yang berjaya..



All together under CDM Hanis Haizi...Jadi lautan hijau sekejap dekat KLIA hari ni... CDM Hanis bawa satu flight k..100 orang semua under dia..

Bakal berlepas..       

This my leader yang banyak tolong Ifa dalam biz ni..bersama groupnya..Tahniah kepada 
bakal DSM KamaliyahDSM Bahijah, Bakal DSM Mimie dan bakal DSM Rozana..

Mimie, Liya, Bahijah bersedia untuk berlepas


Semoga selamat pergi dan balik kepada semua..jangan lupa ole-ole tuk orang dekat cni.. =) Mesti dorang have fun kat sana..Puas hati walaupun tak dapat pergi tapi dapat bantu rakan kongsi untuk qualified ke Vietnam..
5 orang under Ifa..Alhamdulillah..
Target for more for Guangzho..
Auummmm!!
Siapa nak pergi free ke Guangzho??

Cepat contact Ifa ocay!!

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com








AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...