Monday, 5 March 2012

6 Figures Income Per Month!!

Assalamualaikum n salam sejahtera kepada semua...
Sebenarnya sudah lama Ifa nak update blog tapi tidak berkesemapatan sebab kengkangan masa dengan rakan kongsi dan study..
Teruja dengan pencapaian my Great Mentor...
Congrats to my GREAT MENTOR HANIS HAIZI! 
Her latest income dah mencecah RM234,784.04 ..

Astagfirullahalazim... 
Ifa kerja sepuluh tahun pn belum tentu boleh dapat tp dengan biz tiada yang mustahil..
Hanis buktikan dalam sebulan dia boleh dapat income sebanyak ni...




Sangat cepat income Hanis meningkat sebab time Ifa meninjau pasal bisnes ni dahulu income Hanis dalam RM150,000.. Baru ja tengah tahun lepas..tapi sekarang?? 
Woowww!!!!




Biz ni sangat senang sebenarnya...Kalau nk berjaya, FOLLOW step orang yang sudah berjaya...
Belajar dari kesilapan orang yang pernah gagal...Jangan belajar dari kesilapan sendiri ja...
Baru jimat masa...
Alhamdulilah.. dalam business ni kite ada GUIDANCE,
mentor untuk ajar ape pun, 
just FOLLOW jer everystep.and there is no secret recipe dah. ikut je 
orang BERJAYA confirm kita BERJAYA... 

and me? alhamdulilah dah archieve 5 figure walaupun baru setahun jagung...dalam bulan pertama buat biz ni dah capai 5 angka...

..
SO YOU ALSO CAN!!! believe in your SELF!

" Dont just look at people progress, you will be left behind and behind" 

JOIN US NOW! 


Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...