Sunday, 25 March 2012

The Designer for Diamond Award - Yasalma Collections

Yasalma Modest Dress Designer
is my officially orang yang bertanggungjawab untuk siapkan my dress for Diamond Award yang akan berlangsung pada 21 April 2012 di The Mines..
Pernah dengar nama Yasalma?

The Owner at the center

Yasalma Modest Dress Designer

Actually Yasalma agak famous.. Why i say that??


1. Yasalma ada keluarkan buku sendiri berjudul 'Oh, mudahnya buat baju kurung'...

Stage terakhir di Pejabat Alaf 21 untuk proses editting terakhir buku pertama Yasalma sebelum diterbitkan bertajuk 'Oh,mudahnya buat baju kurung' 

2. Masuk dalam surat khabar dan majalah

Yasalma dalam Utusan Malaysia bahagian Mega pada 22 March 2012
Majalan PAMA, ruangan Personaliti..


3. Sebagai undangan dalam rancangan televisyen



Wanita Hari Ini TV3 pada 19 March 2012

4. Sponsor pakaian dalam video clip lagu 'Sesaat Kau Datang' nyanyian Ramlah Ram feet Sleeq...





Sebelum ni fikir nak tempah baju dekat designer mana..
So ada seorang kawan sekelas bagi cadangan untuk look at Yasalma design..
Tanpa buang masa balik kelas terus serach pasal Yasalma ni...terus jatuh hati dengan her design because her design lain dari yang lain...and modern contemparary and sangat sesuai dengan my taste.. Dan paling penting i love his roses...
Terus Ifa contact Yasalma and set appointment..
 1st impression jumpa Yasalma - She very nice..tak sangka dia tengah pregnant sebab tengok dalam her blog and facebook tak nampak macam ngandung..And she had 2 son..wow...1st time tengok ingatkan pregnant 1st baby..rupanya dah no 3...

Ifa sangat tertarik dengan design yang sedang disiapkan which is dress pengantin color purple...sangat cantek!!
Ifa siap book untuk design baju kahwin dengan Yasalma nanti.. 

After a few discusion, we came out with a great design..Bahijah also tempah her dress dengan Yasalma.. simple but elegant..sangat cantek juga.. Baju dia sangat lain dari lain.. Tak kan ada yang sama design dengan orang... So jadi sangat excited untuk tunggu 21 April 2012... TUNGGU!!!

Yasalma also will attend the event so wait for her pregnant design.. So sweet..sangat sesuai untuk sesiapa yang pregnant tapi hendak bergaya..

Here i share with you some of her design..
Nak tengok dress Ifa, Bahijah n Yasalma itself kena tunggu lepas Diamond Night.. =)









Cantek kan her design.. 
So book appointment or search for more design at : 

FB : Yasalma Collections
SMS / Call : 013-3487508

Best kan dengan internet ni.. Dari tak kenal jadi kenal..dengan internet boleh siap dress Ifa.. I'm very happy!!
And more happy bila Yasalma sendiri tertarik dengan kehebatan dan bisnes Premium Beautiful and want to be part of it..

Senang kan hendak berbisnes.. Mahu dan tidak sahaja.. So apa pilihan anda??

Be part of the Green Group and you will find the freedom lifetime and the happiness of the life... I guaranted!!


Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...