Monday, 5 March 2012

Herba Maharani | Betul ke Boleh Dapatkan Anak Jika Makan?






Salah satu khasiat Herba Maharani ni ialah menguatkan otot-otot rahim dan peranakan. Disamping tu Herba Maharani sesuai untuk menyelesaikan masalah senggugut, keputihan, haid tidak teratur, merangsang hormone estrogen & progesterone dan melancarkan peredaran darah,
Memang ramai perempuan yang bermasalah mendapatkan anak disebabkan masalah-masalah di atas tu.

  • Haid tidak teratur disebakkan PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) merupakan salah satu penyebab masalah sukar mendapat anak.
  • Otot rahim yang tidak kuat juga penyebab kandungan gugur pada awal kehamilan.
  • Masalah hormon yang tidak seimbang juga penyebab masalah kesuburan di kalangan wanita kita hari ini.
Jika masalah kita tu dapat di atasi maka peluang untuk mengandung juga akan lebih tinggi. Jadi tidak mustahil ramai wanita yang ada masalah kesuburan (susah mengandung, susah lekat janin) telah berjaya mengandung lepas ambil Herba Maharani selama beberapa bulan.



Testimonial Herba Maharani 1




Testimonial Herba Maharani 2

hmm.. first time cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belum lagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni bolehmengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..

masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..
and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call… dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..





HALAL ke? 

Herba Maharani ni produk keluaran Beijing Tong Ren Tan dari negara China so mestilah ada rasa ragu tentang status halalnya kan.
Jangan risau dan ragu lagi sebab Herba Maharani adalah confirm halal.

Herba Maharani – Te Zhi Bai Feng Wan ini mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh Jakim).


Disebabkan Herba Maharani ini adalah produk dari luar negara, Jakim tidak boleh meletakkan logo pada kotak Herba Maharani ni.
Tetapi pihak Jakim telah mengiktiraf badan-badan Islam luar negara seperti China Islamic Association dan Herba Maharani telah mendapat sijil halal dari badan tersebut.




CARA MAKAN 

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh. Kalau puasa, makan masa sahur. Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).


Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.
Jangan ambik kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak berkesan.
Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)



CONTOH CARA MAKAN HERBA MAHARANI


Tempoh haid anda 4 hari. Maka hari ke 5 sudah boleh mula makan Herba Maharani sehingga hari ke 16 (satu kotak = 300 biji = 25 biji pil kecil X 12 hari).



Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.



KEHEBATAN HERBA MAHARANI

*Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
*Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)

*Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
*Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
*Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
*Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
*Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)



HARGA


RM98.00 sekotak (exclude postage)


Contact me for more info

Efah Mustaffa

0134347079

efahmustaffa@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...