Wednesday, 21 March 2012

Mereka ketika Galla Diner..memakai pakaian tradisi Vietnam..tengok pic ni pun dah nampak sangat best kan!!
They are back!!!!
Dengan senyuman gembira..
Mesti puas hati bershoping di Vietnam..
Rata-rata yang bawa satu beg wajib beranak jadi 3-4 beg...huhu..memang confirm la kan sebab barang dekat sana sangat la murah..

Tak sabar nak tengok pic my leader n biz partner dekat sana...
Tunggu for next post,Ifa share pengalaman di Vietnam walaupun tak dapat ikut.. 
Semangat tetap membara walaupun ada dekat Malaysi ni. =)

Ifa yakin semua mesti lagi membara semangat untuk tolong rakan kongsi siapkan Guangzho.. end of year akan buka pakej ke Europe pulak!!
Wee... melancong 3 kali setahun..tak kan dapat dalam bisnes lain..
Hanya boleh dapat dalam Premium Beautiful bisnes..

Bisnes yang mudah sebab disokong kuat oleh LEADER dan GROUP..
Kita hanya perlu follow..
Tak pandai, takut, tak ada kawan..
semua itu just alasan..

Kalau nak ikut Ifa ke Guangzho n Europe, letak semua tepi and just sms Ifa k..

Kejayaan tak kan datang bergolek..
Kejayaan memerlukan keberanian untuk mengambil satu risiko dan menghadapinya..
Bukan hadapi sorang2 tapi jom kita buat BERSAMA..

TOGETHER WE ACHIEVE MORE!!

For more info..


Efah Mustaffa

012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...