Saturday, 17 March 2012

Mid Year Examination...

Pejam celik pejam celik dah sem 4..n dah nak mid sem exam..
Sekarang tak terasa sangat masa berlalu sebab busy dengan my Premium Beautiful business...
Dah tak da masa yang terbuang mcam tu sahaja sebab semua diisi dengan penuh makna..


And this coming Tuesday, Wednesday, Thursday I have my mid sem exam..
Walaupun tak dapat join ke Vietnam walaupun qualified 2 tiket secara free.. Dah exam nk buat camna kan...Study wajib..maybe some day dah tak terikat dengan apa2 leh la berjalan sesuka ati..weee..toinkk toinkkk.. !!



So sampai masa kena study.. Perlu manage masa tuk study dan bisnes sebaik mungkin..
tapi semua tu di ajar dalam bisnes..
Every single things dorang ajar..so tak takut kepada sesiapa yang cakap takut la, tak ada masa, tak pandai and all the reasons.. 
Yang penting nak or tak nak sahaja..weehuu...


Gud luck to all Occupational Therapy student at Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sungai Buloh..especially to batch 28..my beloved sisters n brothers... =) 


Doakan kami semua ocay.. =)




AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...