Thursday, 26 April 2012

RNR Collection ! Awesome & superb skirts!!


Assalamualaikum.


Okay hari nie saya nak cerita sikit RNR Collection. Okay dorang nie famous dengan skirt dorang meletop habis, maxi skirt and A cut skirt ! Seriously saya dengar feedback baik dari pelanggan. RNR Collection jugak merupakan antara sponsor Project X Annas Easkey. Saya tak da la buat research sangat pasal the owner but setahu saya orang penting RNR Collection nie kembar, Rabbiatul Najua Rosman dan Belladonna Rosman. Cantik lawa ayu memang dorang lah. Fashionistassss ! Okay let's check it out ! 


Ini gambar skirt dari model model owner RNR Collection :








Gambar from me..
Ifa sendiri pakai RNR skirt terutamanya bila jumpa customer Premium Beautiful...sebab rasa dir sgt yakin dan cantek.. =) (pasan la plak..)



SM/SSM Award...

Bersama leader hebat CDM Hanis Haizi.. 

Bersama group bawah pimpinan Adibah semasa majlis penyampaian Pen sempena achivement RM720,000...
Skirt hitam

Bersama cinta hati semasa konvonya...
Merentas desa bersama rakan kongsi tersayang...
Purple skirt

Hanis dengan baju Vietnam...

Di kelas B32, sedut ilmu jd jutawan..
Green skirt
Bersama Hanis dan group dari Perlis
 Olive skirt
Sharing is caring.. bersama Nurul dan Yana,...
Red skirt

My bisnes partner achive RM100,000 per month!!

Pink Skirt


Gambar dari customers :













Koleksi terbaru, feature in DARA.COM :






Amacam mengancam tak ? Saya yang tengok memang errrr rugi kalau tak order ! So saya pon ada banyak dah skirt ni...da macam2 kaler.. hitam, grey, pepel, pink, merah, hijau, biolet..Yeayyy ! Jom lah korang shopping dengan dorang. Semua skirt adalah custom made, skirt dibuat ikut ukuran badan anda sendiri so tak risau lah x muat ke apa. It's just nice on you ! 



p/s : Maxi skirt sekarang dah jadi pilihan utama saya. Sebab saya rasa nampak sopan dan sesuai sangat dengan peranan saya sebagai Premium Beautiful businesswomen...! :)

For more info leh contact :

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe.gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...