Friday, 18 May 2012

Diamond Night 2012

Akhirnya siap juga post ni...
Sory semua sebab ambil masa yang lama untuk disiapkan..
Sebelum ni busy dengan my final exam so tertunggak kejap..Lepas ja abes terus all out bisnes..
and now curi masa untuk buat post ni..
Semua orang memang tak ada masa tapi kita kena curi masa yang ada kan.. =)

Post pasal apa ek???
For sure la Diamond Night at MIECC on 21st May 2012...

Ifa hendak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua biz partners dari Tanjung Malim, Teluk Intan, Kedah and especially pada team Perlis.. sanggup datang dari jauh untuk jumpa leaders n sedut aura diamond..



Next time punya Diamond Night turn u all pulak k...siapkan sahaja ;-)

The night was so happening with about 7000 entrepreneur from all over Malaysia
menunjukkan betapa kukuh dan stabil nya syarikat yang sedang mencipta nama setelah 20 tahun genap bertapak di Malaysia...

Apa yang special?? 
As stated before, dress Ifa untuk Diamond Night kali ni khas dari Yasalma Collections...


So jom layan pic malam tu..

Dewan MIECC yang memuatkan 7000 orang on that night...
Sebelum event bermula.. Banyak kot meja...
My team from Perlis diketuai oleh bakal DSM Syafawati and bakal DSM Rozana..their rock!!

bakal DSM Syafawari.. you will be next dear..
Bakal DSM Liya dari Teluk Intan, Perak
DSM Bahijah from Tanjung Malim yang sama-sama ambil award...

My leader DDM Adibah yang ambil award sampai tiga kali..tamak kan dia.. =)
Three diamonds!! Berjaya bersama-sama..
My bacbone a.k.a bakal SSM dai Kedah yang banyak menyokong.. ambil tiga peranan sekaligus..
Backbone, biz partner and manager..hik hik..
Naik sama-sama..tengah check tiket..
Tunggu turn..next will be me..
Diamond Sales Manager!! Oyeh!!
Me on stage..

Wajah ceria kami ambil award bersama...


  

My biz partner yang sama-sama amik award Diamond..


For the event, our beloved mentor..
CDM Hanis Haizi was choosen as the speaker
to share her success stories in front of 7000+ people.
Her words inspires lot of people,
especially the young enterpreneurs..
From a 'plain housewife'..she is now a successful woman
with 6 figures monthly income.

Happy betol siap nari atas stage..
Kami satu kumpulan bahagia bersama...

 Sangat impressed with my leader.. Umur tak sampai 30 tahun tapi sudah pegang income RM250k sebulan.. 
amazing isnt???
Nak berjaya senang ja, kita perlu ikut yang sudah berjaya... 
And i'm in the right track..!!


Sempat untuk bergambar dengan pengurus syarikat Hai O Marketing Sdn Bhd... Encik Tan Kai Hee..

Bersama idola kami, cover  Personal Money @ millionaire.. CDM Azlan Deraman dan CDM Siti Rohana..

Sempat lagi Kak Ana berikan tips dan semangat..

With top leader CDM Hanis Haizi..

Ketua strategi CDM Razali Zain..

DSM's in action.. =)



Kami dah graduate as DSM!!

Sempat mencuri beg CDM Hanis..ambil aura channel... 

Ambil aura car fund pulak..Confirm!!


Our backbone..

Mr backbone... =) @ bakal SSM Zul..

Leader in the making...

3 beautiful diamonds...

Now kita tengok banyak ladi great dress from another designer.. 
DSM Echenta in Rizman Ruzaini

DSM Norshahidah in Jovian Mandagie..
CDM Maisarah in Jovian Mandagie

DDM Shaliza in Rizman Ruzaini

Walaupun kami sidelines tp hubungan kami seperti adik beradik.. =)
Lastly pic with BIG GROUP!!
Semua di bawah CDM Hanis Haizi.. 
Proud to be in the group..








Me and CDM celebrity CDM Hanis Haizi..
Next will be dress from Yasalma Collections.. Perlu pose dulu ocay!!








Tak lupa kepada my photographer yang juga my ex-schoolmate and ex-classmate to Encik Zul.. 
Your pic was awesome... 
Thanks Creepers Photograph Studio

STAY TUNE
for the next event:
Hai-O 20th Anniversary!



AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...