Friday, 11 May 2012

My superb and beloved boyfriend!!

Assalamualaikum & good morning u'olls...
Happy nurses day to all nurses over the country...
Especially to my sister in law n roomate!! 

Today mood rindu kepada seseorang so nak buat entry khas untuk Dia.. =)
Actually tiap2 hari rindu tapi disebabkan kebosanan dan kerajinan melampau, terhasil la entry ni.. 

This is Zulhilmi Abdul Wahab...
Ifa kenal dia sejak 2003 tapi time tu tengok dari jauh ja...
Thats time dekat Sekolah Menengah Teknik Alor Setar..
Dia budak baik nok... pendiam & tak bercakap dengan pompuan pun..Nak banding dengan Muhazalifah yang aktif gila bercakap...abes semua orang Ifa kacau.. =)
Walaupun berbeza personaliti, tapi kami tetap ok.. Time sekolah Ifa lebih rapat dengan his besfren..
Kami rapat sejak lepas sekolah..dari mana tah dia curi no hp Ifa and sampai sekarang rapat and dah jadi boyfren pun..

Kalau orang tak kenal, memang akan cakap dia pendiam gila..
Tapi dah kenal rapat baru tau dia sebenarnya suka bercakap dan bercerita.. (tapi tak leh lawan ME!!)

Sudah banyak benda kami lalui sama2..
suka duka..gembira or tak...tetap bersama..
Dia ada dengan Ifa setiap masa..
Support me in everything I do..
Sangat bersyukur kerana dipertemukan dengannya..kongsi apa jua dengannya..
Dia terima apa jua kelemahan Ifa.. that the important thing....
and he love me because of ME..not the face, voice, or anything...

So jom layan pic my CINTA HATI.. 


Diamond Night baru-baru ni..sanggup datang untuk support awek dia..next day terus balik..mseti penat.. cian dia. =(

Konon dah CDM ni..

Ala-ala preweding picture...

My backbones...

A.k.a my manager.. =)

Dekat sunway tunggu turn nak men ice skating!!

Sempat snap sebelum kena marah..

Together we create the loves baby.. =)

Weee..suka..

Tak da orang nak tolong tangkapkan..cermin pun boleh...



Our shoes and gloves!!

37 and 41....


Kasih sayang kami seerat ni...


He went to Marissa aqiqah...

Kenduri Izzati - aku macam ngandung jak.. heee..jubah tu cantek k..

At Genting Highlands!!



Lepak dekat Gurney Drive.. our febret!!

His wallet.. =)

Jalan-jalan cari makan...

Kami suka cermin...


Dalam gurney..

Gurney Drivedi kala malam..


More n more pic..

Febret kami lagi snap gambar dalam keta...heee

Kat mana ja boleh...
Raya 2010 in purple..
Tengok wayang 3D..problem to him cause have to wear 2 spectacles at a time.. heee

Raya 2011 in orange!!!



Hobi saya adalah mengacau dia.. =)

Dia adalah penjaga saya...

Dia juga buah hati saya...


Di sisi saya setiap masa...

I love u Zulhilmi Abdul Wahab..

Forever love!!


Paling Ifa harapkan kasih sayang and hubungan ni akan kekal selamanya...
walaupun gaduh2 tapi tu adat dalam hubungan kan..

Dear Mr Zulhilmi
please dont ever let my hand away...
(,")

Purple Girl

Green Boy

Stay tuned and keep follow this blog until the Green boy and Purple Girl married ocay...

Doakan kami kekal abadi selamanya...

With love, 
luz_hafe

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...