Wednesday, 2 May 2012

Siapa nak jam free, pen free and beg free???


‎7 Orang qualify jam, 2 orang DDM dan 3 orang CDM


Who's nextt?

My leader iai tu CDM Hanis Haizi sudah buat announcement bahawa bulan ni ada ‎7 Orang qualify jam, 2 orang DDM dan 3 orang CDM...
Whhoottt wwhoootttt!!!
Pencapaian yang sangat membanggakan bagi Green Leader Group...
Memang pilihan yang sangat tepat untuk berada dalam kumpulan ni..
Sebab tanpa group yang hebat dan leader yang sudi membantu kita, kejayaan sukar untuk sampai..

Ifa sangat syukur sebab dipertemukan kepada leader2 hebat ni...terutamanya pada bakal CDM Adibah  Karimah dan CDM Hanis Haizi yang tak pernah putus bagi semangat dan tunjuk ajar untuk berjaya macam mereka juga..

Kalu nk berjaya wajib ikut orang berjaya ocay...
Sama ja time study, kalau ada orang failed..kita nak ikut failed macam dia ka?
mesti nak ikut yg cemerlang kan..
Same goes with this business.. huhu..

Nak tau apa tu CDM, DDM and jam tangan achiever??



Crown Diamond Manager (CDM) ialah pangkat yang tertinggi di dalam bisnes ini…
Lagi best bile dapat CDM dengan bonus2 lain…
-Bonus Wawasan…(pencapaian yang besar untuk seorang pemimpin)
-Bonus Car Fund…(kereta adalah FREE….yeeeeaa…)
-Bonus melancong…( Guangzho baru lepas..skang pakej ke London ON!!!)
-Handbag…(designer handbag for FREE oleh our stokist)
dan macam-macam lagi….


CDM hebat dalam Green Leader Group.. n now semakin bertambah..

DDM stand for Double Diamond Manager..
Ni adalah pangkat kedua tertinggi selepas CDM..
Kiranya siapa dapat DDM ni tinggal selangkah ja lagi tuk capai pangkat tertinggi...
Senang sangat bila buat dalam group...
My leader DDM Adibah Karimah capai pangkat ni dalam masa 6 bulan ja..




Siapa dapat DDM dapat pen free ni..
Sempena dengan achievement RM720,000..
Income monthly wajib RM30k!!

Jam free from madam.. hanya ada di Stokis B32...
Bagi jam tangan achivement pulak, akan dapat jam free from madam..
Selalunya akan dikatakan jam berpuaka madam...
tapi memang betul..sangat2 berpuaka..
Untuk dapat jam ni perlu buat sales RM100,000 in a month..
And Ifa dah dapat dalam bulan pertama Ifa join.. 
Senang sangat sebab ada leader membantu...
So tak da alasan tak boleh dapat..semua depends kepada diri sendiri.. Nk atau tak..Siapa yang nak kejayaan yang sama, jom be part of the team...
Ifa akan guide sampai jadi..
Thats my promise.. =)

Me and CDM hanis..
My bis partner DSM Bahijah pun dah dapat jam puaka madam.. =)
 
Green Leader Group!!
Be part of the team ASAP!!!
PM me..
Efah Mustaffa
012-4390989

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...