Sunday, 20 May 2012

Trip ke Paris and London for free!!!


Salam semua :)

Evening to all readers, and silent readers there!

So hari ni Ifa nak bagitau yang company dah reveal next Free Of Charge trip to Europe which is to LONDON & PARIS! wehuuu~! :D
trip FOC ni akan fly around March 2013
Trip ni adalah trip paling panjang sekali di mana company bagi 6 malam untuk ke sana, which is 3 malam ke Kota London, dan 3 malam ke Paris! 
Subhanallah.. seronoknya membayangkan trip ke London dan Paris ni ;)


Jom kita tengok apa yang ada kt London & Paris masa tu :)

Eiffel Tower!

 waktu siang
 
 di malam hari..! cantiknya Subhanallah! :)


Tower bridge-siang hari

 Tower bridge waktu malam :)
Tetibe teringat lagu "London bridge is falling down" tuh! hehehe


Tetibe teringat CDM Kak Ana kata yang rombongan akan melalui bawah london bridge ni dengan feri! nek bus tapi bus dok atas feri..! yaww..~ bestnya kan!



 Disneyland Resort Paris ;)



 Lafayette Galeries,Paris tempat shopping yang syok!
Semua brand ada dijual kt sini. Gucci, Coach,you name it!
Every top designer selling their latest design here. YEAY! ;)


 Inside Lafayette Galeries

shoes! here and there ;)


 London Eye and city ;)


Jardin Albert-Kahn Garden. Masa ni spring!

Summer time~cantik sgt! ;)

fuhhhh..~! tak larat dah nak google lagi!! xsabar dah nak pegi.. wehuuu..~!

Best sangat kalau dapat honeymoon kat sana kan! Company sponsor. Free Of Charge tau! 5 star trip! yeay!! jimat duit kuu.. tinggal bawak duit utk shopping jek! 

Jom-jom sapa2 readers kat luar sana yang nak join Ifa  pergi Paris & London ni, hurry! Call me! 
Kita pegi sana ramai2 jom! Jangan risau, penginapan, makan semua company tanggung, Free saje!
Tinggal bawak badan je gi sane.. hehehe

This is what i love with my business. Kita dapat apa je yang kita nak. Insya Allah! Jom, do this beautiful business with me! if u give me trust, i give u commitment. I'll guide u all the way utk berjaya dan rasa apa yang Ifa dah dapat, dan kita pegi this trip sama2. Insya Allah u'll turn out be a successfull entrepreneur with me :)


Till then dear,

SMS, call

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...