Saturday, 30 June 2012

LOOKING FOR A PART TIME JOB?


Hidup di bandar seperti Kuala Lumpur, Penang, Ipoh, JB memang mencabar.. sebab apa mencabar? yelah.. just imagine gaji RM2k-RM3k nak survive di kota-kota amatlah mencabar.. duit gaji tolak hutang-piutang, makan minum, duit pampers anak, duit mak kat kampung, duit minyak.. so, berapa banyak saving yang kita dapat buat. adakan 40%? 30%?




you guys tahu tak, dengan business Premium Beautiful ni, alhamdulillah... If boleh buat saving 90% from the business income and 10% jer untuk joli =D






guys, takda yang mustahil dalam dunia ini.. kalau kita ada impian, kita kena chase the dream.. jangan sampai impian tinggal angan-angan... so, come and be a part of our trem!!! semua tunjuk ajar daripada mula-mula buat business akan di ajar.. we have a great sifu, mentor and stokist...

sama-sama kita buat, sama-sama kita rasa manisnya.. kalau you guys rasa pahit, Ifa pun akan rasa pahitnya juga.. sebab ini business kita dan kita work as a TEAM..




whats app/sms/text/inbox


012-4390989

Saturday, 16 June 2012

Testimoni Premium Beautiful

Baru-baru ni ada kawan Ifa inform Ifa yang kawan dia inform yang Premium Beautiful ni sakit bila pakai...
Maybe ada salah dalam teknik dia pakai sebab tu sakit...
And kadang-kadang sakit yang dirasai tu disebabkan kesan dari badan sendiri seperti sakit kepala, gatal dan lain-lain..
Pemakaian yang salah pun boleh sebab sakit juga...
Today Ifa hendak share experince yang customer Ifa rasai since pakai PB ni..




Kebanyakan semua bagi feedback positive..
Dalam masa seminggu ja pun dah dapat effect yang sangat bagus so sangat tak rugi memiliki satu set PB...
  
Kalau hendak sedap pakai dan selesa perlu dapatkan agen yang betul..

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

Friday, 15 June 2012

Business Partners

Here Ifa introduce semua rakan kongsi di seluruh negeri..
So sesiapa yang berminat untuk dapatkan Premium Beautiful or to know how generate income 4-6 figures boleh contact mereka.. 


Perlis




Sungai Petani / Kulim


Jitra / Langkawi


Alor Setar / KL


Penang


Tanjung Malim / Perlis


Teluk Intan / Kuala Selangor


Teluk Intan


Seremban / KL/ Sabah


Seremban / Sabah



Kuala Pilah / Sabah


Melaka


Shah Alam / Perak


KL / Terengganu


Terengganu


Sarawak




Sabah

Monday, 11 June 2012

Kereta Impian!!

KERETA IMPIAN!!

I know mesti semua ada kereta impian masing-masing kan..
Tak kisah kereta mewah or biasa tai for sure semua orang ada satu kereta impiannya...

Same like me...Target to have this one day..Dulu rasa memang mustahil nak dapat sebab income pun tak cukup untuk diri sendiri..macam mana nak beli kereta idaman  ni kan..

But its changed when i start doing Premium Beautiful business.. 
My leaders ajar untuk memasang impian..tak kisah la impian itu setinggi langit sebab tak mustahil untuk dicapai..
Ifa tak dapat buktikan lagi sebab still new in this business.. Look at pada my leader and sidelines yang berjaya capai impian untuk memiliki kereta impian masing-masing..Hanya dengan business ni..
Tak perlu kahwin dengan datuk still mampu miliki kereta impian..

Lets picture talk ocay..



Pasangan hebat dalam my biz..semua berpangkat CROWN DIAMOND MANAGER..ambil masa hanya dalam masa setahun..income sebulan lebih RM40k...per month ocay not per year...



Iron lady...Front is CDM Hanis Haizi @ my great mentor income sebulan RM250k..just fulltime housewife..doing biz thru internet..in 3years ada kereta BMW F10, last melancong bawa satu flight lebih rakan kongsi n umur hanya 28tahun..will be millioanaire before 30.. 

WOOWWWW!!!


CDM Maisarah with his BMW F10...Sebelum ni seorang engineer gov tapi berhenti sebab nampak peluang dalam biz ni..dapat FREEDOM LIFETIME with family...dah beli kereta sama macam CDM Hanis...boleh capai kejayaan sama dengan leader walaupun rakan kongsi..Indahnya biz ni sebab sangat adil... =)


CDM Naa Kamarudin


CDM Sha Khalid


CDM Salha Zain








Nothing immposible to achieve..
Without first step, kita tak akan capai step seterusnya..
Takut untuk start benda baru dalam hidup kita ni benda biasa..Tapi selalunya benda yang kita takuti itu akan bawa kejayaan besar kepada diri kita..
BELIEVE IT!!!

Teringin miliki kereta impian anda?
Lets do it together in TEAM!!

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

Saturday, 9 June 2012

Kesan serta merta Premium Beautiful!!

Assamualaikum dan selamat pagi readers..
Dalam seminggu ni banyak testimoni dari klien Ifa selepas pemakaian Premium Beautiful..Tak payah pakai sampai sebulan..tapi lepas pakai terus nampak hasil..Kesan serta merta Premium Beautiful..

Actually hari ini Ifa sangat excited sebab dapat khabar gembira dari dua customers Ifa.. Both of them dari Sabah and Ifa tak pernah jumpa dorang langsung..just contact dalam facebook..Baru ja pos set Premium Beautiful untuk dorang and lets see kesan serta merta yang tak sampai seminggu..



Ni pulak customer rakan kongsi Ifa Kak Mai dari Perlis..
Jumaat lepas Ifa bantu dia untuk fitting...sekali lagi Premium Beautiful tunjukkan keajaibannya..Badan customer terus curvy walaupun ibu kepada dua orang anak...customer ini pun turut berpuas hati..Terus pakai lepas fitting tak nak buang... =)


Ni pula customer Ifa kenalan dari blog... Contact Ifa untuk conceive..Alhamdulillah terus pregnant dalam masa kurang 3 bulan pakai PB konsisten... 



Seriously permintaan Premium Beautiful sangat tinggi sampai tak menang tangan.. So, Ifa sangat-sangat memerlukan ahli baru dalam group kami untuk membantu penuhi market yang besar ni..

Orang cakap susah nak jual Premium Beautiful tapi bagi Ifa sangat senang kalu kena gayanya.. Macam Ifa sendiri and Green Leaders Group kami memang fokus pada internet.. Dengan blog and facebook orang akan contact untuk dapatkan PB..








Banyak juga yang email and PM Ifa untuk tahu macam mana nak start bisnes ni...

 
 


This is my leaders, CDM Hanis Haizi and DDM Adibah Karimah blog's.. 
Ada cara kalu nk berjaya...
Banyak yang gagal tapi ada juga yang berjaya so kenapa hendak ikut yang gagal kan??




Wanna be my next top agent.. ??

Contact me at :

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com


Masa tak tunggu..

10 Jun 2012

Sekejap ja masa berlalu...sudah 10 hari berlalu dalam bulan Jun..so tinggal lebih kurang 20 hari lagi untuk aku bercuti..
Tapi aku sangat puas hati sebab setiap masa aku digunakan dengan penuh makna..
Bantu rakan ongsi dan semua orang yang nak cantik dan khasnya sesiapa yang nak sihat..
Sangat happy dapat share peluang untuk membantu rakan-rakan dan orang sekeliling untuk tingkatkan taraf kehidupan dan juga kesihatan dan kecantikan mereka..
3 in 1..

Tingkatkan KESIHATAN, KECANTIKAN dan TARAF HIDUP..


Setting Projek LONDON PARIS dengan Hanem..

Banyak ilmu diturunkan...

Muka tak sabar nak dapat jam FREE dari Madam..



Tunggu Kak Mai untuk turunkan ilmu dan bantu dia fitting customer...

Ke BalaiSimpang Empat untuk share peluang besar...


Sangat senang untuk buat bisnes Premium Beautiful..sharing every where to everyone.. =)
Jumaat ( 8 Jun 2012) turut bantu biz partner Kak Mai dari Imigresen untuk fitting customernya..

Lihat perbezaan Kak Ros lepas pakai PB..kesan serta merta..terus shaping badan..
Ibu kepada dua orang anak..tapi dah nampak macam anak dara..cam tak percaya kan..tp percayalah!! 




Ibu yang gojes dengan Premium Beautiful..




Next ke Bangunan KDN untuk bertemu rakan ofis Kak Mai..rata-rata nak ambil PB lepas tahu kebaikan yang sangat banyak tentang kesihatan yang dapat dengan pemakaian PB yang konsisten...
Sold out terus PB Kak Mai..
Alhamdulillah..dalam tak sampai seminggu habis set di tangan..




Asalnya nak ambil girdle sahaja..tapi setelah share kebaikan semua, terus ambil satu set...

Me and Kak Mai..


Sangat mudah untuk berbisnes Premium Beautiful..
10 set boleh habis dalam masa kurang dari satu bulan..
TAK PERCAYA??

Jom set appointment then Ifa akan explain macam mana nak buat..

Bukan sahaja dapat habiskan PB dalam sebulan tapi juga dapat FREE RM4500 - RM12000, FREE JAM, FREE tiket ke LONDON and PARIS...

PM me for more info...

Efah Mustaffa
012-4390989


Thursday, 7 June 2012

Majlis Makan Malam Pra Graduasi 20 Mei 2012


Last 20 May 2012, semua student Occupational Therapy Kolej Sains Kesihatan Sungai Buloh telah menghadiri Majlis Makan Malam Pra Graduasi yang diadakan di Hotel De Palma, Shah Alam..

Tema kali ni 'Simply Elegen'..

Dinner ni dianjurkan oleh Batch 28, which is my class...semua bertungkus lumus untuk memastikan majlis berjalan lancar..

So lets see the pic of the night..





Geng multimedia setup apa yang patut..

Penolong Ketua Projek pun turun padang membantu geng pentas..

Semua 'sibuk'...

The MC's!!

Encik penjaga dessert...

Too many...tapi semua sedap!!

Pulut mempelam pun ada...


Kek ni sangat sedap..

Nampak pun sangat sedap kan..terliur okay...



Hong Kong CRAB!!!



With my crab!!


Powerpuff Girls with Rnr Skirt...


Kami suka posing.. =)

With adik beradik mentor...



With Adik mentor yg sama @ Mr MC 

Si penjaga pendaftaran..

My Abang Bintang yang dah tamat pengajian...
Now time Powerfuff girls posing dengan RNR Skirt kami yang sangat cantek.. 
=)



Dinner ni kamu buat khas untuk celebrated senior kami iaitu batch 26 yang bakal tamat pengajian...so kami sediakan makanan yang sangat sedap...dorang 1st yang ambil so dorang makan banyak gila..
Sorry sangat pada junior yang makan sikit ja..Tunggu korang dah semester 6 nanti confirm diutamakan kan okay..sabar yer...



We had fun that night and dapat respon yang sangat baik dan positif dari lecturer serta senior yang diraikan... So puas hati.. Tunggu sem depan lak batch 29 handle...thats time kami dah sem 5..sangat cepat... Tinggal lagi setahun ja nak abes study.. Cant wait!! 


Thats all for today...

With love,
Efah Mustaffa

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...