Monday, 11 June 2012

Kereta Impian!!

KERETA IMPIAN!!

I know mesti semua ada kereta impian masing-masing kan..
Tak kisah kereta mewah or biasa tai for sure semua orang ada satu kereta impiannya...

Same like me...Target to have this one day..Dulu rasa memang mustahil nak dapat sebab income pun tak cukup untuk diri sendiri..macam mana nak beli kereta idaman  ni kan..

But its changed when i start doing Premium Beautiful business.. 
My leaders ajar untuk memasang impian..tak kisah la impian itu setinggi langit sebab tak mustahil untuk dicapai..
Ifa tak dapat buktikan lagi sebab still new in this business.. Look at pada my leader and sidelines yang berjaya capai impian untuk memiliki kereta impian masing-masing..Hanya dengan business ni..
Tak perlu kahwin dengan datuk still mampu miliki kereta impian..

Lets picture talk ocay..



Pasangan hebat dalam my biz..semua berpangkat CROWN DIAMOND MANAGER..ambil masa hanya dalam masa setahun..income sebulan lebih RM40k...per month ocay not per year...



Iron lady...Front is CDM Hanis Haizi @ my great mentor income sebulan RM250k..just fulltime housewife..doing biz thru internet..in 3years ada kereta BMW F10, last melancong bawa satu flight lebih rakan kongsi n umur hanya 28tahun..will be millioanaire before 30.. 

WOOWWWW!!!


CDM Maisarah with his BMW F10...Sebelum ni seorang engineer gov tapi berhenti sebab nampak peluang dalam biz ni..dapat FREEDOM LIFETIME with family...dah beli kereta sama macam CDM Hanis...boleh capai kejayaan sama dengan leader walaupun rakan kongsi..Indahnya biz ni sebab sangat adil... =)


CDM Naa Kamarudin


CDM Sha Khalid


CDM Salha Zain








Nothing immposible to achieve..
Without first step, kita tak akan capai step seterusnya..
Takut untuk start benda baru dalam hidup kita ni benda biasa..Tapi selalunya benda yang kita takuti itu akan bawa kejayaan besar kepada diri kita..
BELIEVE IT!!!

Teringin miliki kereta impian anda?
Lets do it together in TEAM!!

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...