Saturday, 9 June 2012

Kesan serta merta Premium Beautiful!!

Assamualaikum dan selamat pagi readers..
Dalam seminggu ni banyak testimoni dari klien Ifa selepas pemakaian Premium Beautiful..Tak payah pakai sampai sebulan..tapi lepas pakai terus nampak hasil..Kesan serta merta Premium Beautiful..

Actually hari ini Ifa sangat excited sebab dapat khabar gembira dari dua customers Ifa.. Both of them dari Sabah and Ifa tak pernah jumpa dorang langsung..just contact dalam facebook..Baru ja pos set Premium Beautiful untuk dorang and lets see kesan serta merta yang tak sampai seminggu..



Ni pulak customer rakan kongsi Ifa Kak Mai dari Perlis..
Jumaat lepas Ifa bantu dia untuk fitting...sekali lagi Premium Beautiful tunjukkan keajaibannya..Badan customer terus curvy walaupun ibu kepada dua orang anak...customer ini pun turut berpuas hati..Terus pakai lepas fitting tak nak buang... =)


Ni pula customer Ifa kenalan dari blog... Contact Ifa untuk conceive..Alhamdulillah terus pregnant dalam masa kurang 3 bulan pakai PB konsisten... 



Seriously permintaan Premium Beautiful sangat tinggi sampai tak menang tangan.. So, Ifa sangat-sangat memerlukan ahli baru dalam group kami untuk membantu penuhi market yang besar ni..

Orang cakap susah nak jual Premium Beautiful tapi bagi Ifa sangat senang kalu kena gayanya.. Macam Ifa sendiri and Green Leaders Group kami memang fokus pada internet.. Dengan blog and facebook orang akan contact untuk dapatkan PB..








Banyak juga yang email and PM Ifa untuk tahu macam mana nak start bisnes ni...

 
 


This is my leaders, CDM Hanis Haizi and DDM Adibah Karimah blog's.. 
Ada cara kalu nk berjaya...
Banyak yang gagal tapi ada juga yang berjaya so kenapa hendak ikut yang gagal kan??




Wanna be my next top agent.. ??

Contact me at :

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com


AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...