Saturday, 30 June 2012

LOOKING FOR A PART TIME JOB?


Hidup di bandar seperti Kuala Lumpur, Penang, Ipoh, JB memang mencabar.. sebab apa mencabar? yelah.. just imagine gaji RM2k-RM3k nak survive di kota-kota amatlah mencabar.. duit gaji tolak hutang-piutang, makan minum, duit pampers anak, duit mak kat kampung, duit minyak.. so, berapa banyak saving yang kita dapat buat. adakan 40%? 30%?




you guys tahu tak, dengan business Premium Beautiful ni, alhamdulillah... If boleh buat saving 90% from the business income and 10% jer untuk joli =D






guys, takda yang mustahil dalam dunia ini.. kalau kita ada impian, kita kena chase the dream.. jangan sampai impian tinggal angan-angan... so, come and be a part of our trem!!! semua tunjuk ajar daripada mula-mula buat business akan di ajar.. we have a great sifu, mentor and stokist...

sama-sama kita buat, sama-sama kita rasa manisnya.. kalau you guys rasa pahit, Ifa pun akan rasa pahitnya juga.. sebab ini business kita dan kita work as a TEAM..




whats app/sms/text/inbox


012-4390989

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...