Thursday, 7 June 2012

Majlis Makan Malam Pra Graduasi 20 Mei 2012


Last 20 May 2012, semua student Occupational Therapy Kolej Sains Kesihatan Sungai Buloh telah menghadiri Majlis Makan Malam Pra Graduasi yang diadakan di Hotel De Palma, Shah Alam..

Tema kali ni 'Simply Elegen'..

Dinner ni dianjurkan oleh Batch 28, which is my class...semua bertungkus lumus untuk memastikan majlis berjalan lancar..

So lets see the pic of the night..





Geng multimedia setup apa yang patut..

Penolong Ketua Projek pun turun padang membantu geng pentas..

Semua 'sibuk'...

The MC's!!

Encik penjaga dessert...

Too many...tapi semua sedap!!

Pulut mempelam pun ada...


Kek ni sangat sedap..

Nampak pun sangat sedap kan..terliur okay...



Hong Kong CRAB!!!



With my crab!!


Powerpuff Girls with Rnr Skirt...


Kami suka posing.. =)

With adik beradik mentor...



With Adik mentor yg sama @ Mr MC 

Si penjaga pendaftaran..

My Abang Bintang yang dah tamat pengajian...
Now time Powerfuff girls posing dengan RNR Skirt kami yang sangat cantek.. 
=)



Dinner ni kamu buat khas untuk celebrated senior kami iaitu batch 26 yang bakal tamat pengajian...so kami sediakan makanan yang sangat sedap...dorang 1st yang ambil so dorang makan banyak gila..
Sorry sangat pada junior yang makan sikit ja..Tunggu korang dah semester 6 nanti confirm diutamakan kan okay..sabar yer...



We had fun that night and dapat respon yang sangat baik dan positif dari lecturer serta senior yang diraikan... So puas hati.. Tunggu sem depan lak batch 29 handle...thats time kami dah sem 5..sangat cepat... Tinggal lagi setahun ja nak abes study.. Cant wait!! 


Thats all for today...

With love,
Efah Mustaffa

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...