Saturday, 9 June 2012

Masa tak tunggu..

10 Jun 2012

Sekejap ja masa berlalu...sudah 10 hari berlalu dalam bulan Jun..so tinggal lebih kurang 20 hari lagi untuk aku bercuti..
Tapi aku sangat puas hati sebab setiap masa aku digunakan dengan penuh makna..
Bantu rakan ongsi dan semua orang yang nak cantik dan khasnya sesiapa yang nak sihat..
Sangat happy dapat share peluang untuk membantu rakan-rakan dan orang sekeliling untuk tingkatkan taraf kehidupan dan juga kesihatan dan kecantikan mereka..
3 in 1..

Tingkatkan KESIHATAN, KECANTIKAN dan TARAF HIDUP..


Setting Projek LONDON PARIS dengan Hanem..

Banyak ilmu diturunkan...

Muka tak sabar nak dapat jam FREE dari Madam..



Tunggu Kak Mai untuk turunkan ilmu dan bantu dia fitting customer...

Ke BalaiSimpang Empat untuk share peluang besar...


Sangat senang untuk buat bisnes Premium Beautiful..sharing every where to everyone.. =)
Jumaat ( 8 Jun 2012) turut bantu biz partner Kak Mai dari Imigresen untuk fitting customernya..

Lihat perbezaan Kak Ros lepas pakai PB..kesan serta merta..terus shaping badan..
Ibu kepada dua orang anak..tapi dah nampak macam anak dara..cam tak percaya kan..tp percayalah!! 




Ibu yang gojes dengan Premium Beautiful..




Next ke Bangunan KDN untuk bertemu rakan ofis Kak Mai..rata-rata nak ambil PB lepas tahu kebaikan yang sangat banyak tentang kesihatan yang dapat dengan pemakaian PB yang konsisten...
Sold out terus PB Kak Mai..
Alhamdulillah..dalam tak sampai seminggu habis set di tangan..




Asalnya nak ambil girdle sahaja..tapi setelah share kebaikan semua, terus ambil satu set...

Me and Kak Mai..


Sangat mudah untuk berbisnes Premium Beautiful..
10 set boleh habis dalam masa kurang dari satu bulan..
TAK PERCAYA??

Jom set appointment then Ifa akan explain macam mana nak buat..

Bukan sahaja dapat habiskan PB dalam sebulan tapi juga dapat FREE RM4500 - RM12000, FREE JAM, FREE tiket ke LONDON and PARIS...

PM me for more info...

Efah Mustaffa
012-4390989


AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...