Wednesday, 25 July 2012

Green Leaders Academy Malaysia

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN! 


Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.


After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry



Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!



Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!




The bigger the BETTER!

2 flights!!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 


We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 




Common keyword! My name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P




Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.
And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 


masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan

Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

012 - 4390989

Friday, 6 July 2012

Retail Therapy

Retail therapy for me this week...
Awal bulan wajib beli sumting untuk rewards pada diri sendiri..
Kenapa awal bulan??tak hujung bulan kan??
Kalu hujung bulan confirm pack supermarket dengan orang sebab orang baru dapat gaji..tapi Ifa dapat bonus from part time bisnes awal bulan..so time tu sudah lengang... =)

Just buat part time tapi income lebih dari kerja sebelum ni..
Kerja just at least 2jam sehari didepan laptop tapi mampu dapat sampai 5 angka...

Ni rewards untuk bulan ni.. Suprise sebab tu dalam kotak and bag..yang penting ada kasut and handbag..


Stay tune...Tunggu bulan depan apa pula kan.. 

Efah Mustaffa
012-4390989

Sunday, 1 July 2012

Business Partner Mardiana from Papar Sabah

Presenting my new business partners from Papar Sabah...
Walaupun jauh di seberang laut, business tetap boleh berkembang.. =)



Dalam business ini jarak bukan penghalang.. Plus Green Leaders Group buat bisnes thru online.. sangat mudah!! So sesiapa di Sabah atau area Papar boleh contact my business partners for free consultation and fitting.. 



Happy Monday u'olls.. =)


Green Leaders Academy

GREEN LEADER ACADEMY now open!!!

This academy special to Green Leaders Group..

Class ini juga diberikan khusus topic which is SOCIAL MEDIA MARKETING, because this is the MOST IMPORTANT tools dalam dunia marketing sekarang. 


Kalau kat luar probably kena hire beribu-ribu or attend seminar sana sini.. yang belum tentu boleh workable. 


Taken from CDM Hanis Haizi website

Academy ni tak sama dengan kelas yang lain...sebab special share from my top mentor CDM Hanis Haizi yang tak lokek untuk share ilmu macam mana nak dapat income ratusan ribu macam dia...

CDM Hanis Haizi fulltime housewife, ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sangat hensem, berumur 28tahun tapi!!

Berjaya mencapai kejayaan yang sangat banyak dalam umur mudanya...
income RM250k sebulan..3 years berbisness, managed to bring 5 bus or 1 flight plus.. for almost a year plus now earn 6 figure income, get invited by the company to be one of the speaker, featured in news paper and magazines... and lahirkan hampir 10 orang CROWN DIAMOND MANAGER. 


BE IN THE RIGHT GROUP!! 

So nak tengok saja ke kejayaan orang lain??
Sampai bila nak terasa??? Bila lagi nak merasa...

Lets see the new academy..



Green Leaders Council.. Top CDM..More to come!!

My Mommy Adibah..

My mommy Adibah khusyuk serap ilmu...

My leaders and sidelines yang berjaya semua start dari bawah.. 
Paling penting pilih group dan leader yang betul sebab pengalaman mengajarku.. Nak tau kenapa?? 


“Leaders aren’t born, they are made. And they are made just like anything else, through hard work. And that’s the price we’ll have to pay to achieve that goal, or any goal.” – Vince Lombardi

Mulakan langkah pertama dengan dengar pasal plan dan cara-caranya terlebih dahulu..then baru decided...jangan dengar dari orang lain sebab mungkin dorang dari group lain..
Our group is the best..
Nak berjaya perlu ikut yang dah berjaya!!

Be part of the Green Leader Group..


What you get if join us??
 -Unlimited income 
- Travel incentive 3 times a year
- Monthly Bonus
- Car Fund




Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...