Sunday, 1 July 2012

Green Leaders Academy

GREEN LEADER ACADEMY now open!!!

This academy special to Green Leaders Group..

Class ini juga diberikan khusus topic which is SOCIAL MEDIA MARKETING, because this is the MOST IMPORTANT tools dalam dunia marketing sekarang. 


Kalau kat luar probably kena hire beribu-ribu or attend seminar sana sini.. yang belum tentu boleh workable. 


Taken from CDM Hanis Haizi website

Academy ni tak sama dengan kelas yang lain...sebab special share from my top mentor CDM Hanis Haizi yang tak lokek untuk share ilmu macam mana nak dapat income ratusan ribu macam dia...

CDM Hanis Haizi fulltime housewife, ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sangat hensem, berumur 28tahun tapi!!

Berjaya mencapai kejayaan yang sangat banyak dalam umur mudanya...
income RM250k sebulan..3 years berbisness, managed to bring 5 bus or 1 flight plus.. for almost a year plus now earn 6 figure income, get invited by the company to be one of the speaker, featured in news paper and magazines... and lahirkan hampir 10 orang CROWN DIAMOND MANAGER. 


BE IN THE RIGHT GROUP!! 

So nak tengok saja ke kejayaan orang lain??
Sampai bila nak terasa??? Bila lagi nak merasa...

Lets see the new academy..



Green Leaders Council.. Top CDM..More to come!!

My Mommy Adibah..

My mommy Adibah khusyuk serap ilmu...

My leaders and sidelines yang berjaya semua start dari bawah.. 
Paling penting pilih group dan leader yang betul sebab pengalaman mengajarku.. Nak tau kenapa?? 


“Leaders aren’t born, they are made. And they are made just like anything else, through hard work. And that’s the price we’ll have to pay to achieve that goal, or any goal.” – Vince Lombardi

Mulakan langkah pertama dengan dengar pasal plan dan cara-caranya terlebih dahulu..then baru decided...jangan dengar dari orang lain sebab mungkin dorang dari group lain..
Our group is the best..
Nak berjaya perlu ikut yang dah berjaya!!

Be part of the Green Leader Group..


What you get if join us??
 -Unlimited income 
- Travel incentive 3 times a year
- Monthly Bonus
- Car Fund




Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...