Wednesday, 22 August 2012

Selebriti PB dari Yasalma


Hye darl..

Today saja search pasal dress untuk tengok fesyen nak buat baju...then terjumpa post ni dari Yasalma.. 
very appreciate it..nak share dengan korang lak..

Buat bisnes Premium Beautiful tapi dapat jadi selebriti ocay.. 



Yasalma Collections..


`Selebriti PB`

Selalunya kita hanya berpeluang melihat para artis  yang melaram dress2 rekaan designer krn mereka mendapat liputan media...so semua boleh jamu mata melihat mereka kan...dari rekaan yang sangat2 cantik..biasa2 sehinggalah   ada  yang pelik2 sehingga  dikatakan selebriti ni jadi mangsa fesyen...


oh! mangsa fesyen??? Kenapa tak empunya diri ada pendirian supaya tak jadi mangsa fesyen..atau sebenarnya mereka redha je...janji disponsor :D huhuhu tk kisahlah...biar pelik janji tak menjolok mata kan....

Berbalik dgn tajuk....Sebenarnya ada  group `selebriti` yang sy amat tertarik untuk berkongsi  fesyen mereka dgn anda semua. Mereka ini  bukanlah `selebriti` yg biasa anda lihat di tv atau majalah. Tapi mengapa sy  kata mereka  selebriti??? 

 Ni semua gara2 mereka melaram gojes persis selebriti untuk setiap event khas dikalangan mereka! Wow!! Bukan main melaram habis mereka tanpa budget2 harga dress...yelah..orang ada duit kan....kalau saya melaram pun...sebab sy boleh buat dress sendiri.   Tapi mereka ni memang pakai dress beribu riban! Mana taknya...mari kita saksikan setiap dress yang mereka  tempah dari designer2 terkenal tanahair. Dari yang berharga  beribu hinggalah belas ribu malah ada yang puluh ribu! MAsyaallah...!!!






Adibah Karimah / Busana rekaan EZUAN ISMAIL





Shaliza Aziz / anggun dengan rekaan Rizman Ruzaini





Sha Khalid /  dengan rekaan exclusive dari JEDAN 




Echenta / dengan rekaan Rizman Ruzaini. Wow! Mmg mcm selebriti!




 Dan bawah ini Hanis Haizi....solute for her achivement! Dress jangan habaq la....dari designer bergelar Datuk tu....



http://www.hanishaizi.com/ oleh Datuk Radzuan Radzwill 
(jenguk2lah website jutawan ini...:D)




Dan..yang ini ilham pereka baru dan muda tak muda sgt la....hehehe




Dan yang ini si comel masih lagi bergelar pelajar tapi bukan main confiden letak budget dress hehehe   http://www.efahmustaffa.com/ lawatilah link ini utk mengenali rahsia dia comel!
Terimakasihlah Si Comel sudi tempah dengan Yasalma ye....nanti  bole reka yang lebih mengancam lagipun Si Comel ni tak terancam pun dengan budget sebab dia memang mampu! Tahniah ye atas kejayaan anda! Kirim salam kat sifu2 anda...:D 

Sebenarnya banyak lagi kekawan mereka dgn dress2 gojes dari pereka2 tempatan termasuk dari JOVIAN dll tp ini sahaja yang sempat saya upload slps dpt izin mereka.... Kalau kekawan yang nak tahu siapa mereka lebih lanjut lagi bolehlah melawat pautan yang sy bagi tu.... bole  cuci mata lihat kehidupan menarik mereka...percutian2 mereka dll

p/s : Mereka selalu ada event dinner. Tak sabar nak tengok mereka melaram lagi! Macam tunggu artis melaram di abpbh pula:p
Kekawan tunggu je la ye sy update fesyen2 terbaru mereka insyaallah!

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...