Monday, 30 April 2012

TESTIMONI DOKTOR PAKAR




Perkongsian daripada seorang doktor pakar, Dr Aisyah yang berkongsi testimoni 


pemakaian Premium Beautiful. 


Bukan pada diri beliau sahaja tapi juga pada rakan - rakannya.




14 dari 15 pasangan suami isteri yang ingin mendapatkan zuriat mengambil langkah 

dengan pemakaian PB pada isteri secara konsisten dan dengan izin Allah mereka 



berjaya mendapat cahaya mata. 


Bukan bertuhankan produk tapi PERCAYA pada kehebatan produk!



Ternyata POWER Premium Beautiful hanya dapat dirasa bila wanita memilih PB sebagai 

pakaian asas keperluan harian mereka. Mereka dah, anda bila lagi? 


Ingin mencuba produk hebat? 
free consultation sms/call:

Efah Mustaffa
0124390989

-it is not how much you do, 
but how much love you put in the doing-

10 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Premium Beautiful!


10 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Premium Beautiful!

Bercerita tentang peluang perniagaan, semua orang tahu key ingredient untuk mana2 bisnes ialah produk, servis, target market, modal dan berapa pulangannya . Kelima-lima faktor ni penting sangat untuk memastikan bisnes yang kita nak buat sentiasa makmur dan berkembang maju. Kalau tersilap venture bisnes, kita rugi masa, wang dan tenaga. Jadi first off sebelum nak memulakan apa-apa bisnes kita mesti nak tahu dulu KELEBIHAN BISNES tu.



Of course at this blog Ifa akan kupas sebaik mungkin KELEBIHAN BISNES PREMIUM BEAUTIFUL ..so hopefully lepas baca artikel ni, korang semua boleh buat keputusan dengan yakin dan muktamad ya :)


Jom kita lihat apa dia yang best sangat pasal bisnes Premium Beautiful ni:




1. Korset Premium Beautiful ni ada LIFETIME WARRANTY. Maksudnya any kerosakan pada set tu dijamin boleh direpair secara PERCUMA seumur hidup. Now, who doesn't love free stuff right?




2. Korset kita ni ada feature kesihatan yang sangat menarik iaitu benefit dari Far Infra Red rays. Seumpama disinari dengan matahari pagi badan kita seandainya kita pakai korset ni. Kalau 8 jam pakai, maka 8 jam la mendapat manfaat matahari pagi. Best kan? Sebab tu bila kita pakai long term, not only badan kita tak sloppy, tapi berat badan terkawal ( and most cases berat badan berkurangan!), lebih energetik untuk buat kerja, proses nyahtoksin berlaku dengan efisien just by wearing the corset, sakit belakang pun hilang, sakit gastrik pun hilang, sakit senggugut pun hilang.. banyak yang hilang heheh dannn yang paling penting of course badan kita rasa seksi dan cantik. KEYAKINAN YANG TAK DAPAT DIBELI DI KEDAI ya.. only with Premium Beautiful you can have this confidence level yang luarbiasa!


What women like best is catching up with girlfriends!!


3. Feel it, wear it, love it, share it! Senang bagi orang pompuan untuk buat bisnes korset Beautiful ni..Konsep ni kan senang je nak apply, kita jadi pengguna dan kita rasa kebaikannya pada badan kita! Now daripada bergosip tentang benda yang tak mendatangkan faedah kat kita, better kita bergosip tentang benda yang boleh buat duit (and also mendatangkan pahala) betul tak? Memang nampak pattern berbual pun akan berubah lepas pakai Beautiful.. daripada jumpa kawan-kawan cerita pasal orang lain ( kiranya mengumpat la tu) jadi cerita pasal perubahan-perubahan yang berlaku kat badan kita lepas pakai Beautiful..share kebaikan korset hebat ni dengan sesiapa sahaja kerana kebaikannya boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja.. senang sangat nak buat bisnes korset ni- just share pengalaman kita dengan orang lain- that's all!





4. Kita menjual produk bertaraf SUPERBRAND! Superbrand ni by invitation je tau! And nak melayakkan diri pun kena penuhi kriteria 'best in Quality and best number of satisfied customers'.. jadinya jika Premium Beautiful dapat pengiktirafan Superbrand ni, makanya ternyatalah PREMIUM BEAUTIFUL IS BEST IN QUALITY AND HAS THE HIGHEST NUMBER OF SATISFIED CUSTOMERS! So dengan korset ni tak perlu risaukan elok ke tak elok workmanshipnya ke apa, yakin dengan pengiktirafan ni then senang nak buat bisnes *wink!*


Kan pening kalo banyak jenis macam ni?$%&%#


5. Korset Premium Beautiful ni hanya ada satu warna sahaja- HITAM. Hitam itu menawan, seksi dan gaya mutu keunggulan (ooops melencong lak hhhehe). So takde variation warna or design- JUST ONE TYPE ONLY! Sangat senang dahhh.. tak perlu keluarkan katalog bagai kasi pelanggan pilih.. no no no! All we need to do is just measure up our client and padankan dia dengan set dia- DONE!


source here


6. Market, market, market! Perempuan kat dunia ni yang amat banyakk.. susah ke nak jual baju dalam ni kat depa? Itu pasal la bukan jantina usahawan yang penting, jantina pengguna kita yang penting!! Kalau kaum perempuan di dunia ni dah kategori pupus, haaa then masalah la bisnes korset kita..kan?


source here


7. Syarikat yang kukuh, yang boleh memberi bonus kepada kita setiap bulan tanpa gagal! Bonusnya pulak dalam lingkungan 4 angka ke berapa berapa yang kita nak! Gandakan usaha, maka bonus pun berganda-ganda! Bonus ni confirm setiap bulan dalam 10-12hb masuk akaun kita. SETIAP BULAN. Bukan setiap hujung tahun ya!

8. Bisnes korset Premium Beautiful ni TAK PERLU BUKAK KEDAI, TAK PERLU GAJI ORANG, TAK PERLU BAYAR BIL! Office kita di mana jua client kita berada. Setting tak perlu formal seperti kat regular office, it could be at a shopping complex, at a client's house, practically anywhere yang convenient! Tak terikat dengan sewa or installment space bulan-bulan.. bagus kan? Bisnes yang berpotensi tinggi tapi officeless!


source here


9. BUDAYA KERJA BERKUMPULANDalam bisnes ni, kita tak rasa keseorangan. In fact, pemimpin-pemimpin yang dah berjaya dalam bisnes ni ( and of course lebih dulu makan garam dari kita) bermurah hati dan bertanggungjawab sangat orang-orangnya untuk mendidik, mencanai kita orang baru dalam bisnes korset supaya menjadi macam mereka, dapat mencapai apa yang mereka capai. TAK ADA ISTILAH KENA TINGGAL DENGAN UPLINE DALAM BISNES NI YA! Kita maintain contact dengan pemimpin yang jauh mahupun dekat sebab semua orang tahu COMMUNICATION IS THE KEY TO A SUCCESSFUL GROUP ENDEAVOUR! Kalau tak berhubung dan berkomunikasi, macam mana nak dapat apa-apa, betul tak? Now ada macam-macam medium- FB, Whatsapp, LINE, Viber, even standard messaging pun boleh guna untuk discuss pasal bisnes. Kalau kita take ownership of our business, of course kita akan gunakan segala apa medium yang ada untuk make sure bisnes kita prosper. Distance is not an issue! And certainly bila buat any business pun, alasan untuk buat sesuatu kena letak ke tepi. And nak buat apa pun ada orang guide kita, kita takkan susah dalam bisnes ni kerana tiada bimbingan, tapi susah kerana kita tiada tindakan.




10. BUSINESS MODEL YANG ADIL DAN SAKSAMA DAN MENTORING SYSTEM YANG EFISIEN!
Maksudnya kat sini, sesiapa yang bergiat dalam bisnes Premium Beautiful ni, dia akan mendapat faedahnya dari syarikat. Bukan sebagai sleeping partner ya! Kalau nakkan kejayaan, kenalah bersedia untuk berusaha bersungguh-sungguh. Serius dan profesional dalam menjalankan bisnes ni. Bila kita bermula dari bawah, kita jadikan mereka yang dah berada di puncak bisnes sebagai role model kita dalam bisnes. Kenapa? Sebab mereka lebih dahulu melalui liku-liku yang bakal kita lalui, mereka terlebih dahulu buat apa yang kita bakal buat. Yang paling menguntungkan ialah apabila kita berada di landasan yang betul, yakni di bawah KUMPULAN YANG BETUL, kita akan mendapat advantage yang besar untuk maju di dalam bisnes. Kita ada CDM Hanis Haizi, CDM Raz, bakal CDM Adibah untuk membimbing kita dari langkah meniarap, merangkak, berdiri, berjalan dan teruss berlari dalam bisnes ni. Percayalah, none of these people berkelakuan sombong dengan kita orang baru dalam bisnes. In fact, kita masih boleh berhubung dengan mereka, masih boleh set appointment dengan mereka untuk berbincang mengenai strategi dan motivasi bisnes, masih boleh bersalam bertegur sapa bila bertemu, berkongsi gambar di Facebook..approachable. Jika kita rapat dengan pemimpin, maka lagi mudah kita nak serap ilmu macam mana nak berjaya daripada mereka.

Bakal CDM Adibah, me & CDM Hanis Haizi


There you go- 10 sebab why you should take the opportunity to venture into this business. Actually ada banyak lagi reason yang boleh Lya tulis kat sini, tapi dah tajuknya Lya design 10 aje kan hehe.. 


CALL ME
Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

Thursday, 26 April 2012

Business Oppurtunity... with PREMIUM BEAUTIFUL


Good afternoon u'ollss..
Today just hendak share soalan-soalan tentang Bisnes Premium Beautiful...

1. Besar ka modal hendak buat bisnes PB ni?
Modal hanya RM50 registration as a member...
And we have a few plan for our client to choose...
Ikut kemampuan...

2) Macam mana hendak jual PB ni?
Tak susah tapi kena ada ilmu..
And we did our biz thru online...
90% thru blog and facebook..
PALING PENTING KENA SELALU PAKAI PB...
Kemana sahaja k..

3) Perlukan modal ka business ni??
Buat bisness mesti ada modal... 
Walaupun bisnes secara kecil-kecilan..
Terpulang kepada kita hendak keluarkan duit kecil or duit besar...

4) Boleh ka saya buat bisnes ni??
Bisness ni tak kira usia.. tua or muda..
belajar takat biasa sahaja, orang yang berijazah pun boleh..
Janji ada keinginan dan kemahuan yang datang dari diri sendiri..
Kalau hendak tau ramai surirumah berjaya dalam bisnes ni..
Yang tak pernah bekerja or resign awal..
Seperti saya sendiri..masih bergelar pelajar sepenuh masa...Tapi buktikan mampu buat bisnes ni..

Hanya tepuk dada tanya pendapatan...

SIAPA PATUT JOIN??
- Yang memiliki IMPIAN BESAR
- Yang sudah sangat2 stress dengan kerja hakikinya..
- Yang teringin hendak buat bisnes sendiri (tak mahu makan gaji..)
- Yang hendak mengubah diri dari tak da masa dengan family ke penuh masa dengan family...
- Yang hendak bayar hutang piutang yang sedia ada.. (like me)
- Yang ingin membalas jasa ibu bapa (like me)



Be part of the Green Leader Team now..

Book your appointment..



Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com

RNR Collection ! Awesome & superb skirts!!


Assalamualaikum.


Okay hari nie saya nak cerita sikit RNR Collection. Okay dorang nie famous dengan skirt dorang meletop habis, maxi skirt and A cut skirt ! Seriously saya dengar feedback baik dari pelanggan. RNR Collection jugak merupakan antara sponsor Project X Annas Easkey. Saya tak da la buat research sangat pasal the owner but setahu saya orang penting RNR Collection nie kembar, Rabbiatul Najua Rosman dan Belladonna Rosman. Cantik lawa ayu memang dorang lah. Fashionistassss ! Okay let's check it out ! 


Ini gambar skirt dari model model owner RNR Collection :








Gambar from me..
Ifa sendiri pakai RNR skirt terutamanya bila jumpa customer Premium Beautiful...sebab rasa dir sgt yakin dan cantek.. =) (pasan la plak..)



SM/SSM Award...

Bersama leader hebat CDM Hanis Haizi.. 

Bersama group bawah pimpinan Adibah semasa majlis penyampaian Pen sempena achivement RM720,000...
Skirt hitam

Bersama cinta hati semasa konvonya...
Merentas desa bersama rakan kongsi tersayang...
Purple skirt

Hanis dengan baju Vietnam...

Di kelas B32, sedut ilmu jd jutawan..
Green skirt
Bersama Hanis dan group dari Perlis
 Olive skirt
Sharing is caring.. bersama Nurul dan Yana,...
Red skirt

My bisnes partner achive RM100,000 per month!!

Pink Skirt


Gambar dari customers :













Koleksi terbaru, feature in DARA.COM :






Amacam mengancam tak ? Saya yang tengok memang errrr rugi kalau tak order ! So saya pon ada banyak dah skirt ni...da macam2 kaler.. hitam, grey, pepel, pink, merah, hijau, biolet..Yeayyy ! Jom lah korang shopping dengan dorang. Semua skirt adalah custom made, skirt dibuat ikut ukuran badan anda sendiri so tak risau lah x muat ke apa. It's just nice on you ! 



p/s : Maxi skirt sekarang dah jadi pilihan utama saya. Sebab saya rasa nampak sopan dan sesuai sangat dengan peranan saya sebagai Premium Beautiful businesswomen...! :)

For more info leh contact :

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe.gmail.com

Diamond Night

Teaser for Diamond Night!!















Wait for more pic after this..

With love,

Efah Mustaffa
012-4390989
luz.hafe@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...