Monday, 23 December 2013

Custom Made Wide Shawl from Dhia_Aisyah


Assalamualaikum and good night everyone!

Today Ifa nak kenalkan satu shawl yang Ifa selalu pakai.. Ifa memang suka promote barang yang Ifa suka..
So this one best jugak..

Wide shawl custom made ikut keselesaan kita..

Macam Ifa sendiri Ifa pakai saiz 2.0mx0.70m... Ifa buat oval di sebelah bahagian ja... 
But boleh request kalau nak lebih besar or kecil..
Boleh juga request untuk buat oval di kedua-dua belah..

Jom tengok colourful shawl down here.. 
Macam candy.. Geram sangat!
Ada 40 pilihan warna.. Memang sangat sangat best!

Here Ifa tunjuk Ifa sendiri gayakan shawl ni.. Sangat puas hati sebab material chiffon giojet.. Sangat berat, mudah bentuk and tidak nipis..

Boleh juga digayakan ke dinner..hehehe

Semua shawl di atas Ifa pakai wide shawl ni


For those yang berminat boleh like page Dhia_Aisyah atau add friend di Dhia Aisyah di facebook..

Happy shopping and trying..

Just share from the best..







Monday, 4 November 2013

GLAM Dinner Cycle 2!!

HOLLYWOOD GLAMOUR 

The theme for GLAM Dinner Cycle 2 that will be held at JW Marriot Putrajaya on 9 November 2013..
This dinner only for GLAMpreneur!!

This dinner will be glamour, havoc, exciting, happening and fantastic for sure!! Only with GLAM we have this awesome dinner.. and its once a year only...

Here I share some picture from GLAM Dinner cycle 1..




With Awesomazing team under Adibah Karimah Team

Efah Mustaffa during GLAM Dinner Cycle 1
During this dinner what will happen???
We have a Band to entertain all of Glampreneurs with 5 meals course yang pastinya lazat dan awesome..


FREE Gift and the best part is Best Dress Women and Man! Hadiah-hadiah sangat sangat menarik. Not only Best Dress, tapi ada juga lucky draw yang pasti tidak akan dikesali.. Sebab semuanya branded items!!

Armani Exchange

Coach

Kate Spade

Long Champ

Body Tuina

Oroton

Versace
So how you think??

Sangat sangat best kan!!
Wanna to join us?

Still sempat if you want it...
Just Pm me 

Wait for our GLAM Dinner this week and i will update later..

Efah Mustaffa
013-4347079

Wednesday, 2 October 2013

Good News!! - Special Rewards

Attention for those interested searching for part time job or searching for side income.. 

I have a good offer for you..

Lets be part of my team with minimal capital..

And you able to get :

FREE TRIP to GOLD COAST AUSTRALIA!!!
Full sponsored from company...



FREE Mini Ipad from me...


Special PRADA Handbag exclusive from Paris!!




And of course 5 figures bonus 5 figures bonus!!

Want to be part of us??


Efah Mustaffa
013-4347079

GLAM Award Achiever

Alhamdulillah penat lelah selama ni mendapat hasil.. 

I was one of the candidate of GLAM Award for this month...

I was the Tp Performer for September!!

What this?? 

Every month GLAM will celebrating top performer and this month i was the one of the achiever..Yeay!! 



With this business nothing impossible.. I believe in that... After Diamond Convention on 28 September 2013, its open my eyes.. It give me determination to achieve what i want because i believe nothing impossible... So i fight until the last day.. 2 days i manage to do RM120,000 sales.. That the power of mind...

Takut?? Tak pandai?? semua normal..but if you really want, you able to do..

Want to be like me??

Jangan biar alasan membatasi impian anda.. Letak impian anda didepan..pasti kejayaan milik anda...

Efah Mustaffa
013-4347079

Saturday, 21 September 2013

High Demand!! Marine Essence Beauty Bar


Pernah tengok this soap??

A very high demand product..

Why i say that?? 

Because setiap kali restock mesti sold out balik tak sampai 3 hari.. Engat ambil banyak leh cover demand tapi demand besar sangat sampai tak menang tangan..
That's why i need business partner or agent di serata Malaysia untuk penuhi demand sabun ni..

Sekarang Ifa ada partners from Brunei... Dia sendiri tak cukup stok..and HQ sendiri sold out.. 
Wahh!!!!


Sabun ni juga ada dalam bentuk liquid and shampoo pun ada...


Ni dalam bentuk ketul.. Sangat sangat wangi!!


Ni shampoo dalam bentuk botol.. body wash dia pun macam ni... ada 250 ml..

Bleh PM Ifa if interested to be my team..

I will guide ypu how to sold this awesome soap!

013-4347079


Tuesday, 10 September 2013

My Happiest Day | 15 June 2013

Hye readers...

Today feeling romatik gitu memandangkan keadaan pun romantik.. Hujan dari pagi non-stop.. 
So here Ifa nak share the happiest moment in my life.. 
Kalau boleh tiap masa nak tengok pictures of my wedding sebab suka sangat.. hehehe.. Sapa tak suka kahwin kan.

For those yang sudah lama baca blog Ifa, mesti perasaan post ni.. My superb and beloved boyfriend yang Ifa pernah share dulu... And now he become my husband.. Cinta halal ku hingga ke syurga.. Alhamdulillah...

credit the picture to Shutter Symmetry Photography..

The outfit from Ixora Bridal..

So lets see the picture.. 

Feeling ala-ala cover album.. ahaks

Our pelamin from Ixora Bridal


Ifa tenpah khas for our big day!


My lovely ladies... 





Pengapit of the day...

With my mum and dad..

With my mum in law and dad in law...

With my sibling and niece..

With my new family...

The cousins...

Happy face!

New family!

Poyok and Ieda.. kawan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Arau..

Asiah.. from ASTECH and dorm G6!

The PPG




Datang jauh dari Kelantan, Johor.. Thanks boy!


Mawi, Ana and little Muhammad..

Nurul and Aizat



Jauh dari KL.. Yaya and Kaza





Doakan jodoh kami berpanjangan ke syurga and semoga kami cepat dapat baby... 

Yeay!!





AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...