Thursday, 28 February 2013

Premium Beautiful Testimonial- Control Diet

Hi readers...

Today i want to share with you about testimonial of Premium Beautiful... Pernah dengar about this corset??

This corset actually focus 70% on health and 30% on beauty and total up 100% to confident...

Setengah orang cakap, tak payah pakai PB kalau nak kurus..yup its true kalau awak dapat control food intake and consistently exercise...

Here i want to share how you can be slim and the same times take care of your health..

This want is testimonial from my customer Ija..wearing PB for  a weeks only and manage to reduce 5kg...without control her diet because PB do automatic for you.. 


Lets take care of our health from now...

PM me at 

Efah Mustaffa
luz.hafe@gmail.com
013-4347079

Tuesday, 26 February 2013

Testimonial Marine Essence Beauty Soap

Hye readers...

Today I hendak share testimonial dari customer Marine Essence.. Pagi tadi dia hantar mesej to inform me that color ketiaknya makin cerah dan kulit muka bertambah licin.. Best kan tak payah keluarkan duit yang banyak pun..Just spent dalam RM40 ja seketul...

So here the testimonial..


Pilihan yang boleh dibuat.. 1 ketul, 2 ketul atau sekotak..

Here the high demand..Marine essence with pil maharani

Sekotak mengandungi 3 sabun seperti di atas

For those yang berminat untuk dapatkan sabun ini boleh contact Ifa..

Boleh didapati dalam bentuk ketul atau kotak..

Seketul = RM40 (exclude postage)
Sekotak = RM120 (exclude postage)

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com

Monday, 25 February 2013

GLOW Utara by CDM Adibah Karimah and DDM Hasbi Harun

Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers..

This week actually very stressful for me because this coming Monday i had case pesentation and have to sent all the documentation to Local Preceptor... 

BUT!!

i still spent times with my beloved leader yang sanggup turun dari KL untuk warga Utara...

GLOW for Premium Beautiful Top Agen Utara.. 
Glad to be one of them..



Alhamdulillah rasa bertuah sangat dibawah pimpinan CDM Adibah Karimah and DDM Hasbi Harun sebab berikan tunjuk ajar dan ilmu yang tak terkira..mereka bukakan minda, hala tuju dan impian di masa hadapan..memang tak kan menyesal bersama mereka sebab kami berbisnes ni bukan calang-calang bisnes tapi bisnes juta-juta...dan kami tidak gunakan cara old school tapi lebih moden..sebab tu CDM kesayangan kami CDM Hanis Haizi jadi CDM celebrity yang sangat famous ok..nnt ifa akan cita kisah dia dengan details..wait in the next post ok..

Kami siap belajar buat map untuk blog.. menarik kan..memang benda tak pernah terfikir nak belajar.. belajar cara naikkan trafik and banyak lagi..tak payah habiskan duit untuk attend seminar power online or marketing sebab kami sudah ada sifu.. kelas free ja sangat berbaloi!!

Wanna be with us??

Contact me at 

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com

Sunday, 17 February 2013

Marine Essence - Sabun Kecantikan

Hi readers..  

Today Ifa hendak share mengenai satu produk baru yang demand sangat tinggi...

Sabun kecantikan Marine Essence
Ramuan yang ekslusif dan sangat bagus intuk kulit anda..
Juga sesuai digunakan sebagai sabun muka..
Baunya sungguh wangi dan menyenangkan.. serta tahan lama..

Sabun ini telah dirumus khas dengan gliserin, garam buluh dan pheno SFE untuk menyihatkan kulit anda sekeluarga.. Menjadikan kulit lebih lembut, halus, sihat dan sentiasa berseri-seri.. Juga sesuai untuk semua jenis kulit...

Jom baca lebih details mengenai sabun ni..

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!


Bahan-bahan utama dan kelebihannya..

Garam Buluh

- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice

- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree

- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E

- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin

- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera

- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


So for those yang interested boleh PM Ifa..


Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com



Friday, 15 February 2013

Hanis haizi on Nona Magazine

Sekali lagi my top leader featured in magzine.. kali ini dalam Nona untuk kali kedua dengan tajuk yang sangat superb... I'm living in my dream..wah terbaek!! Jom dapatkan satu Nona March issue..


Thursday, 14 February 2013

Testimonial Pil Maharani

Hi Today Ifa hendak share mengenai testimoni from a customer of mine.. She using pil maharani just 2 boxes and nampak hasilnya dalam masa sebulan lebih ja..and now jadi regular customer for Pil Maharani...ia bukan sahaja dapat memberi tenaga tapi dapat juga mengeratkan silaturahim antara suami isteri.. 


Berikut adalah fungsi-fungsi pil maharani yang lain:

  • Melancarkan peredaran darah
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  • Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja(senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  • Rawatan herba (naturally) yang mengalakkan kesuburan wanita
  • Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan, meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
  • Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  • Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat
  • Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dan lain-lain
  • Merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak (menghasilkan daya kemutan yang sangat dahsyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
  • Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan dari penyakit
Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. 
Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Cara Pengambilan : 

Disyorkan - (1/2 bola) setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid)

Pm me if interested..

013-4347079
luz.hafe@gmail.com




Monday, 11 February 2013

Dream Car - Volkswagen Polo GTI

Do you have your dream car???

Yes, setiap orang mesti ada dream car sendiri kan.. Selalunya orang suka BMW or Merc.. Macam Ifa suka civic sebelum ni tapi design yang baru tak memikat hati lak.. So pernah tengok Volkswagen Polo GTI dekat The Curve..time tu jalan-jalan dengan boyfriend (sekarang dah jadi tunang), lepas makan meatball IKEA..ada car show..tengok kereta ni terus jatuh hati..kecik ja dan sporty, padan la dengan orang yang tak besar sangat kan...

Interior kereta Polo GTI...

Ni paling best...boleh buka bumbung lol...

Rim pun cantek tau...



Kaler ni yang memikat hati...




 

Belek punya belek, harga kereta ni dalam RM250,000... lebih kurang BMW ja kan.. heww...tapi tak da yang mustahil..in shaa allah one day she will mine.. Set target, besarkan impian..baru boleh jadi kenyataan.. =)

Sunday, 10 February 2013

Testimoni Premium Beautiful - Fibroid and Conceive

Hi readers...

Today Ifa hendak share testimoni one of my customer..Masing-masing gunakan Premium Beautiful tak sampai 3 bulan tapi dah dapat feedbacks yang baik..

First ialah my ex-schoolmate dari Alor Setar Technical School (ASTECH), Dila. She have period pain and want to have baby... Alhamdulillah now after using PB she conceive...PB juga membantu Dila bagi shape badan yang diinginkan..kurangkan perut buncit.. best kan pakai PB macam-macam boleh dapat...


1st message from Dila...
After 4 months, she conceive... Alhamdulillah and congrats dear..



Now, my 2nd customer... Know her from facebook only.. Ni la besarnya demand untuk Premium beautiful bila gunakan online marketing..semua orang boleh hubungi kita kan.. Here my 2nd customer, Umi from Perlis..penantian selama 5 tahun akhirnya berakhir...Yeay!!


Ni 3rd customer yang juga ingin conceive tapi she have fibroid too.. So dia keluar masuk hospital sebab selalu mengalami pendarahan.. Namanya Liya, Ifa pun kenal dia dari facebook ja...


Ni massage dari Liya setelah 2 hari pakai PB.. dah kurang 1.5 cm dan senggugut hilang...

After that dapat lagi msg dari Liya khabarkan berita gembira lagi.. Her fibroid dah hilang..alhamdulillah...


And after 2 months, she msg to tell me that she pregnant.. Alhamdulillah berita paling gembira!!

Proven that Premium Beautiful can help you to conceive and help you in getting better health selain dapatkan curvy body...
So kenapa berkira-kira lagi sebab sangat berbaloi dapatkan satu set..beli sekali tapi pakai berkali-kali sampai tua tau kalau jaga dengan baik.. 

So SMS/ call / whatsapp me to know details..

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com


Saturday, 9 February 2013

Mahalnya Premium Beautiful!!

Premium Beautiful corset?? 



Ramai yang mengimpikan untuk memiliki satu set kan tapi selalu terhalang bila dengar harganya...Akan timbul ayat ni..

Ya Allah mahalnya Premium Beautiful (PB) ni, takkan tak boleh kurang kot. Ada saja korset yang murah, harga ratus ja kat luar sana, padahal pakai kat dalam ja bukan ada orang tengok pun..buat apa nak beli yang mahal kan...

Hehehe.. itu la yang juga yang Ifa katakan dulu, last-last pakai jugak. Its normal feedback after masing-masing dah tahu harga Premium Beautiful ni but korang kena kira bukan beli tiap-tiap bulan or tiap-tiap tahun macam bra & panties korang ok. Premium Beautiful ni once kita beli tapi pakai bertahun-tahun. My friend punya mak kat 10 tahun pakai Premium Beautiful tapi hantar repair baru sekali then sampai sekarang still boleh pakai sampai my friend pun jeles tengok badan mak dia cantek, dah la cantek sihat plak. So mana korang nak.......
Cantek & Sihat
@
Cantek tapi sakit
 semua tu korang yang buat pilihan.

Takkan takyah pakai bra ngan panties kot after pakai Premium Beautiful....
Memang korang tak perlu pakai dah bra ngan panties after pakai Premium Beautiful cause ia memang dah pakaian dalam. So kalau kira-kira berapa korang habiskan duit untuk beli pakaian dalam lain.
After kira bandingkan ngan harga Premium Beautiful...

Ni ifa nak bagitau logiknya why harga Premium Beautiful macam tu then memang takkan turun walaupun dah hampir 12 tahun di pasaran kecuali time ade promosi tu memang semua berebut-rebut nak grab...

1. SUPERBRAND
baju dalam lain ada ka dapat pengiktirafan ni?
superbrand means kuantiti dan kualiti memang tinggi, kalau demand tinggi but takde kualiti takkan dapat superbrand

2. LIFETIME WARRANTY
Ada ka korang beli bra or korset lain kalau koyak ke, cangkuk tercabut ke boleh hantar repair? mesti kena beli baru kan....
but Premium Beautiful kalau koyak or cangkuk tercabut korang boleh hantar repair F.O.C - free of charge....tak ada dikenakan sebarang bayaran pun then tak kira lama mana korang pakai sebab jaminan seumur hidup.
Bra & korset lain ada macam tu?

3. TEKNOLOGI DARI JEPUN, JERMAN DAN TAIWAN
kelas kan.....bukan main buat saja ni suka-suka, negara yang terlibat ni pun bukan sebarangan negara ok.

4. FAR INFRARED RAY (FIR)
Ni ramai yang cakap ngan Ifa, ala banyak ja korset kat luar sana ade FIR. Tapi korang pakai kesan macamna? kalau korang search tentang FIR ni memang banyak sangat kebaikan dia, cuma kesan pada si pemakai. Kalau ade FIR napa tak da kesan? Kena ingat macam Premium Beautiful setiap agent yang terlatih akan ajar korang cara pakai, basuh then jemur. Why? untuk menjaga FIR dan ketahanan fabrik ni tadi la. 

5. PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG BELAKANG ANTARABANGSA
Ni tunang Ifa sendiri yang alami cause dia ada masalah tulang belakang, memang selesa. My client ramai yang suka cause bukan dia ja boleh pakai malah seisi keluarga boleh pakai, suami ngan anak sekali. Terutama paling nampak kesan bila anak demam panas balut je ngan bengkung terus suhu badan turun.

6. FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
dimana fabrik ni hanya angkasawan yang pakai cause ia anti bau & anti fungus, ye la sebab angkasawan mana mandi kat sana. So bertuah la kita walaupun tak pergi angkasa lepas tapi kita dah pakai fabrik yang mana angkasawan pakai. Sebab tu kalau orang berpeluh & badan yang jenis berbau bila pakai PB badan tak berbau sebab kehebatan fabrik ni tadi.

7. KUASA REGANGAN 360 DARJAH
means korang bergerak la macamna pun PB ni tak ganggu pergerakan korang, nak bongkok, nak bersukan, nak menari semua boleh. 

8. DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
biasanya orang kurus cakap napa saya nak kena pakai PB sedangkan saya dah kurus, tapi belum tentu korang sihat. Kalau tak sakit pun belum tentu korang akan sihat sampai bila-bila. Kebanyakan orang pakai bukan untuk kurus semata-mata tapi lebih nak jaga kesihatan. Jangan bila dah sakit baru nak jaga. Sayang sangat. Tu Ifa cakap kalau pikir-pikir bra ngan panties kita macamni ka?



so setakat ni yang Ifa boleh share ngan korang yang sentiasa tanya why Premium Beautiful ni mahal sangat.....
Tepuk dada tanya badan
bak kata pepatah
Alah membeli Menang memakai
Investment sekali seumur hidup

Sebenarnya Premium Beautiful ni mampu milik..want to know how??

SMS / call / whatsapp

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com


Green Leaders Academy Qatar

Here i want to share about my business leader, CDM Hanis Haizi yang telah berkecimpung dalam business Premium Beautiful hampir 4 tahun..semakin lama group kami semakin berkembang luas.. kalau sebelum ni just dengar Green Leaders Academy Malaysia tp now tertubuhnya Green Leader Academy Qatar pulak!! Wow dahsyat kan dan luas sangat group kami sampai boleh berkembang hingga ke luar negara.. Ini yang best bila buat business thru online... semua di hujung jari dan tiada sempadan...semua di ajar dan dibimbing so dont worry...

Just follow your dream, you will success..



Want to know how Green Leaders Academy Malaysia do it??

Lets contact me..

Efah Mustaffa
013-4347079

Thursday, 7 February 2013

GLAD | Dear Hanis Haizi Party

Hye girls.. Today hendak story about Chanel... 

Why Chanel???


I know this is one favorite brand of girls out there.. Of course its trendy, classy and awesome right.. paling awesome my great leader CDM Hanis Haizi telah buat satu party bertemakan Chanel..oh my god!!!and ada cabutan bertuah and hadiahnya semua Chanel.. best kan!! 









You wont find this kind of party at other place.. only can find this at Green Leaders Academy Malaysia.. we are GLAMpreneurs.. online entrepreneurs, social media marketing entrepreneurs that sell Premium Beautiful corset, Bio Zone Food Purifier, Bio Velocity Sleep Mate and other product and all of it focus on healthy.. 

Wanna to know how we do it and be part of the group??

Pm me 

Efah mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...