Monday, 11 February 2013

Dream Car - Volkswagen Polo GTI

Do you have your dream car???

Yes, setiap orang mesti ada dream car sendiri kan.. Selalunya orang suka BMW or Merc.. Macam Ifa suka civic sebelum ni tapi design yang baru tak memikat hati lak.. So pernah tengok Volkswagen Polo GTI dekat The Curve..time tu jalan-jalan dengan boyfriend (sekarang dah jadi tunang), lepas makan meatball IKEA..ada car show..tengok kereta ni terus jatuh hati..kecik ja dan sporty, padan la dengan orang yang tak besar sangat kan...

Interior kereta Polo GTI...

Ni paling best...boleh buka bumbung lol...

Rim pun cantek tau...



Kaler ni yang memikat hati...




 

Belek punya belek, harga kereta ni dalam RM250,000... lebih kurang BMW ja kan.. heww...tapi tak da yang mustahil..in shaa allah one day she will mine.. Set target, besarkan impian..baru boleh jadi kenyataan.. =)

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...