Saturday, 9 February 2013

Mahalnya Premium Beautiful!!

Premium Beautiful corset?? 



Ramai yang mengimpikan untuk memiliki satu set kan tapi selalu terhalang bila dengar harganya...Akan timbul ayat ni..

Ya Allah mahalnya Premium Beautiful (PB) ni, takkan tak boleh kurang kot. Ada saja korset yang murah, harga ratus ja kat luar sana, padahal pakai kat dalam ja bukan ada orang tengok pun..buat apa nak beli yang mahal kan...

Hehehe.. itu la yang juga yang Ifa katakan dulu, last-last pakai jugak. Its normal feedback after masing-masing dah tahu harga Premium Beautiful ni but korang kena kira bukan beli tiap-tiap bulan or tiap-tiap tahun macam bra & panties korang ok. Premium Beautiful ni once kita beli tapi pakai bertahun-tahun. My friend punya mak kat 10 tahun pakai Premium Beautiful tapi hantar repair baru sekali then sampai sekarang still boleh pakai sampai my friend pun jeles tengok badan mak dia cantek, dah la cantek sihat plak. So mana korang nak.......
Cantek & Sihat
@
Cantek tapi sakit
 semua tu korang yang buat pilihan.

Takkan takyah pakai bra ngan panties kot after pakai Premium Beautiful....
Memang korang tak perlu pakai dah bra ngan panties after pakai Premium Beautiful cause ia memang dah pakaian dalam. So kalau kira-kira berapa korang habiskan duit untuk beli pakaian dalam lain.
After kira bandingkan ngan harga Premium Beautiful...

Ni ifa nak bagitau logiknya why harga Premium Beautiful macam tu then memang takkan turun walaupun dah hampir 12 tahun di pasaran kecuali time ade promosi tu memang semua berebut-rebut nak grab...

1. SUPERBRAND
baju dalam lain ada ka dapat pengiktirafan ni?
superbrand means kuantiti dan kualiti memang tinggi, kalau demand tinggi but takde kualiti takkan dapat superbrand

2. LIFETIME WARRANTY
Ada ka korang beli bra or korset lain kalau koyak ke, cangkuk tercabut ke boleh hantar repair? mesti kena beli baru kan....
but Premium Beautiful kalau koyak or cangkuk tercabut korang boleh hantar repair F.O.C - free of charge....tak ada dikenakan sebarang bayaran pun then tak kira lama mana korang pakai sebab jaminan seumur hidup.
Bra & korset lain ada macam tu?

3. TEKNOLOGI DARI JEPUN, JERMAN DAN TAIWAN
kelas kan.....bukan main buat saja ni suka-suka, negara yang terlibat ni pun bukan sebarangan negara ok.

4. FAR INFRARED RAY (FIR)
Ni ramai yang cakap ngan Ifa, ala banyak ja korset kat luar sana ade FIR. Tapi korang pakai kesan macamna? kalau korang search tentang FIR ni memang banyak sangat kebaikan dia, cuma kesan pada si pemakai. Kalau ade FIR napa tak da kesan? Kena ingat macam Premium Beautiful setiap agent yang terlatih akan ajar korang cara pakai, basuh then jemur. Why? untuk menjaga FIR dan ketahanan fabrik ni tadi la. 

5. PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG BELAKANG ANTARABANGSA
Ni tunang Ifa sendiri yang alami cause dia ada masalah tulang belakang, memang selesa. My client ramai yang suka cause bukan dia ja boleh pakai malah seisi keluarga boleh pakai, suami ngan anak sekali. Terutama paling nampak kesan bila anak demam panas balut je ngan bengkung terus suhu badan turun.

6. FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
dimana fabrik ni hanya angkasawan yang pakai cause ia anti bau & anti fungus, ye la sebab angkasawan mana mandi kat sana. So bertuah la kita walaupun tak pergi angkasa lepas tapi kita dah pakai fabrik yang mana angkasawan pakai. Sebab tu kalau orang berpeluh & badan yang jenis berbau bila pakai PB badan tak berbau sebab kehebatan fabrik ni tadi.

7. KUASA REGANGAN 360 DARJAH
means korang bergerak la macamna pun PB ni tak ganggu pergerakan korang, nak bongkok, nak bersukan, nak menari semua boleh. 

8. DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
biasanya orang kurus cakap napa saya nak kena pakai PB sedangkan saya dah kurus, tapi belum tentu korang sihat. Kalau tak sakit pun belum tentu korang akan sihat sampai bila-bila. Kebanyakan orang pakai bukan untuk kurus semata-mata tapi lebih nak jaga kesihatan. Jangan bila dah sakit baru nak jaga. Sayang sangat. Tu Ifa cakap kalau pikir-pikir bra ngan panties kita macamni ka?



so setakat ni yang Ifa boleh share ngan korang yang sentiasa tanya why Premium Beautiful ni mahal sangat.....
Tepuk dada tanya badan
bak kata pepatah
Alah membeli Menang memakai
Investment sekali seumur hidup

Sebenarnya Premium Beautiful ni mampu milik..want to know how??

SMS / call / whatsapp

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com


AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...