Sunday, 10 February 2013

Testimoni Premium Beautiful - Fibroid and Conceive

Hi readers...

Today Ifa hendak share testimoni one of my customer..Masing-masing gunakan Premium Beautiful tak sampai 3 bulan tapi dah dapat feedbacks yang baik..

First ialah my ex-schoolmate dari Alor Setar Technical School (ASTECH), Dila. She have period pain and want to have baby... Alhamdulillah now after using PB she conceive...PB juga membantu Dila bagi shape badan yang diinginkan..kurangkan perut buncit.. best kan pakai PB macam-macam boleh dapat...


1st message from Dila...
After 4 months, she conceive... Alhamdulillah and congrats dear..



Now, my 2nd customer... Know her from facebook only.. Ni la besarnya demand untuk Premium beautiful bila gunakan online marketing..semua orang boleh hubungi kita kan.. Here my 2nd customer, Umi from Perlis..penantian selama 5 tahun akhirnya berakhir...Yeay!!


Ni 3rd customer yang juga ingin conceive tapi she have fibroid too.. So dia keluar masuk hospital sebab selalu mengalami pendarahan.. Namanya Liya, Ifa pun kenal dia dari facebook ja...


Ni massage dari Liya setelah 2 hari pakai PB.. dah kurang 1.5 cm dan senggugut hilang...

After that dapat lagi msg dari Liya khabarkan berita gembira lagi.. Her fibroid dah hilang..alhamdulillah...


And after 2 months, she msg to tell me that she pregnant.. Alhamdulillah berita paling gembira!!

Proven that Premium Beautiful can help you to conceive and help you in getting better health selain dapatkan curvy body...
So kenapa berkira-kira lagi sebab sangat berbaloi dapatkan satu set..beli sekali tapi pakai berkali-kali sampai tua tau kalau jaga dengan baik.. 

So SMS/ call / whatsapp me to know details..

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com


AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...