Monday, 25 March 2013

Ikan Bakar Kuala Perlis


Hi readers.. 

Ifa baru balik dari makan ikan bakar di Kuala Perlis bersama my practical mates... heheheh.. Awesome..penuh perut and harga berbaloi sangat.. sempat juga naik kuda dekat tepi tu...new experince walaupun pernah naik sebelum ni tapi dengan orang lain..malam ni saja keluar the ladies.. weee..


Kalau sampai dekat jeti Kuala Perlis, singgah la makan di sini.. banyak pilihan kedai tapi Ifa suggest kedai Mona Ikan Bakar sebab ikan masak tiga rasa dia superb!


Sempat lagi order Air Batu Campur ni...besar sangat..makan 4 orang pun susah nak habis..sorang-sorang lagi lol..


Kami pilih ikan siakap. Yang bestnya kedai ni..satu ikan boleh buat dua masakan.. So kepala dimasak Tiga Rasa and ekor dibakar..best!


Ikan bakar...


Kepah atau siput pecah seribu dimasak masak lemak...sedap gak..manis ja..


Ada lagi masakan lain like sayur and sotong goreng tepung tapi tak sempat di snap semua makanan dah hilang..heheheh

See.. semua makanan dah masuk perut lol.. This my two friends Ika (tudung biru ) and Jiha.. Sorry Nur tak masuk pic lak..

So sesiapa yang datang Perlis, ni salah satu tempat wajib datang tau..

Sesiapa yang nak makan free kat sini pun leh..kita leh dating sini lol... 

Love, 
Efah Mustaffa








AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...