Sunday, 24 March 2013

Prewedding Photoshoot Theme

Tik tok tik tok...

Tinggal 81 hari ja lagi before my status change to Zulhilmi's wife...
 Less than 3 months!!
Wah...too many things to do lol..

So macam mana pun kena manage masa untuk study, Premium Beautiful business and my wedding day...

Sebelum ni ingat semua nak buat sendiri..sekarang fikir dua tiga kali takut tak sempat...tapi nothing immposible.. Macam mana semangat dalam business, semangat tu juga Ifa akan pegang dan bawa for my wedding day ang my study..

So sekrang plan nak buat "Pre Wedding Photoshoot"..tapi tengah fikir tema apa yang sesuai.. Photographer dah pick..tinggal nak shoot ja...heheh.. Dalam pada tu, sempat lagi plan nak ke Sabah for helping my business partners there..

So many things to do... Never give up and keep fighting.. Chaiyok MUHAZALIFAH MUSTAFFA!!

sO hErE I wANt TO ShArE SOmE IdEa FOr WeDdINg PhOTOsHoOT...

\

Using colorful balloons as props quiet nice right...




Ifa suka gambar dorang di atas ni...nice ja..guna props kan...pakai baju sama kaler...baru la seragam...



Dorang pun guna balloons juga...
Back to school.. Sesuai ka??walaupun Ifa nad Mr Fiancee kenal since school tapi..tak nak buat tema gini..heheh


Pakai baju kurung?? Pun boleh...


Old school style...dekat railway station..


Mampukah mr fiancee buat gini...mampu kot walaupun dia kurus kering..


Shoot dekat bukit pun ok ..


Haa..menarik juga ni..tudung sama baju dia...


Ni old school betol! Mana nak cari rumah gini?


Terus pegi shoping..best juga!


Cari background menarik pun best..



And ni paling ifa suka...tepi laut..main air laut. Cantek sgt!!

Ifa pun just google pictures ni..hope dapat membantu semua bride and groom to be like me... Later Ifa update our pre wedding pictures ok..Stau tuned!




AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...