Wednesday, 10 April 2013

Shopping Online with Al-Humaira Contemporary

Hi women out there..

Ifa nak tau, adakah women or ladies yang tak suka shopping?
macam funny question ja kan sebab of course tak da..semua love shopping...

Same like me here, alhamdulillah walaupun just a student tapi Ifa selalu shoping tak kira online or offline..
Tapui rasanya lagi banyak online sebab masa banyak dihabiskan di tempat praktikal so malam-malam sambil buat assingment and update about my business the product like Premium Beautiful, Marine Essence Beauty Bar, pil maharani, Bio Velocity Sleep mate and others..sempat lagi membuang duit..Ye la setelah berpenat lelah buat duit, mesti la kena bagi reward pada diri sendiri atas usaha yang dibuat kan..

So here its is..sekelip mata dah terbeli inner neck from Al-Humaira Contemporary ni.paling best sebab website dia mesra pelanggan...dari isi borang terus pergi Maybank2u and bayar terus.. tak sempat nak pikir dah..hahahah..and every single prgression about the order dia akan inform by email.. love it to max!!

Cantek kan multicolor..tergerak hati untuk membeli lagi lepas ni..oppsss.. 

=)


Nanti Ifa update rupa Ifa pakai benda ni kan.tapi ifa dah test and sangat selesa!!

You should try it!






AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...