Monday, 1 April 2013

Teaser Pre Wedding Photoshoot of Us!

Akhirnya berjaya juga buat Pre Wedding Photoshoot with my love Zulhilmi Abdul Wahab...Walaupun kepenatan sebab hari sebelum tu ke LIMA di Langkawi.. 

Memang letih teramat sebab pergi and balik pada hari yang sama..tapi tu tak patahkan semangat untuk buat pre wedding.. Preparation simple ja and tema pun ikut suka hati..hehehhe... tapi lepas tengok hasilnya yang teaser ni saja pun dah puas hati..rasa suka sangat sebab senua nampak cantik walaupun kami ni macam patung nak post! 
Bila si photographer suruh posing memang blur..waa!! 
Tapi alhamdulillah everything goes smoothly..

Hope our relation berkekalan till jannah..
Korang doakan untuk kami juga ok.. Amin.. =)

Enjoy the pictures guys.. 














AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...