Sunday, 19 May 2013

GLAM Advance - Special Class for Leaders


On 11 May 2013, julung-julung kali diadakan di GLAM, khas untuk semua leaders iaitu GLAM Advance..
Ini untuk memantapkan lagi leadership setiap leaders.
Best sangat berada dalam GLAM, because leadership skill pun diajar..
Pendek kata everything were provided...Just follow and duplicate..

Nak berjaya sangat senang and nak gagal pun sangat senang but we have the choice to choose..
So which one you want??

Example dekat sekolah ada seorang budak ni sangat cemerlang dalam pelajaran and seorang lagi sebaliknya.. 
Kita nak ikut yang cemerlang ke tak??

Macam Ifa, choose the best..thats why Ifa pilih GLAM.. because its the best group in Premium Beautiful business..


The emcee of the day... CDM Naa Kamaruddin..

CDM Sha Khalid share about Peranan DSM..

Peranan as a leader pun kena ajar tau..sebab dorang dah lalui semua ni sebelum jadi Crown Diamond Manager (CDM), so they share their experience.. Macam cikgu juga..

CDM Razali Zain The Effectiveness of Personal Coaching..

Semua orang tau buat personal coaching tapi tak tahu cara yang berkesan..
Here in GLAM, we were guided..

CDM Hanis Haizi share about knowledge to be like her.. Professional leader..

Tak lengkap majlis ilmu kami kalau tak dengar suara CDM Hanis Haizi..tak leh tidur lena..
CDM Hanis turut share the knowledge with us on how to be a professional leader. 
Her speech sangat berapi sampai boleh buat orang tak tidur lena.. Her aura also awesome sampai empayar bisnes GLAM sekarang boleh berkembang ke Qatar, Singapore, UK and banyak lagi..GLAM being worldwide!
The Leaders yang dapat hadirkan diri..

With Awesomazing Team in CDM Adibah Karimah..

Wanna to know how we do it??
SMS / Call / Whastapp / Viber / Line
013-4347079
luz.hafe@gmail.com







AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...