Tuesday, 23 July 2013

Marine Essence Beauty Bar back in stock!!



Marine Essence beauty Bar back in stock ladies and gentlemen.. 

For long time, now it back..
Sebenarnya Ifa pun pening nak melayan pertanyaan customer bila stok masuk and alhamdulillah now dah ada balik...
So Ifa suggestkan cepat ambil buat stock sebab sabun ni sangat-sangat bagus and cepat juga habis stok..
Why i say this??

Here i share the ingredient yang sangat baik..

Bahan-bahan / Kelebihan 

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Cara Penggunaan
Basuh seperti biasa ja seperti mandian atau sabun biasa..
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. 
Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.




Siapa boleh dan sesuai pakai??


Untuk cerahkan gelap di ketiak

Pimple yang berleluasa di belakang badan

Eszema yang selalunya berlaku pada sesiapa yang ada masalah kulit sensitif dan baby

Dark under arms

Or mana-mana bahagian lipatan badan pun boleh..
lutut, siku or bikini line

Or leher yang berdaki

Dermatitis pun boleh..

Ia terdiri dari sabun bar dan liquid..fungsi yang sama...ada juga shampoo dan ubat gigi..


Stok memang tak pernah cukup.. sentiasa out of stock..
and stok pun sangat la cepat habis..tak risau nak habiskan semua stok ni...macam goreng pisang panas loll..

So Ifa memang akan ambil stok lebih sebab tau mesti ada ja orang PM for this soap...

Untuk harga Sabun Marine Bar
sekotak RM105
ada tiga ketul in a box

Untuk harga Marine Essence Body Wash and Shampoo
RM33 sebotol

*harga tidak termasuk kos penghantaran
COD for Penang, Kedah and Perlis area..

Or you want to make the side income??

Lets be part of glampreneurs!
Agen dropship sangat dikehendaki..

With love, 
Efah Mustaffa
013-4347079








AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...