Wednesday, 24 July 2013

Special Promotion for Hari Raya!



Whoot whooottt!!!

Good news for everyone..

Sempena Hari Raya yang bakal tiba, Ifa akan berikan special offer for those yang nak kelihatan cantik dan sihat di hari lembaran nanti...

Ada dua produk yang ditawarkan..

1st ialah "Premium Beautiful" corset..



Why we must have this awesome corset??

Here Ifa list 5 sebab utama kenapa perlu pakai Premium Beautiful..

1. Premium Beautiful is custom made for our body and our own needs.. Ifa consider this corset as 3 in 1 product yang menjaga kesihatan sebanyak 70% dan memberikan kecantikan sebanyak 30% dan sekaligus memberikan keyakinan sebanyak 100%!! Premium Beautiful dapat turunkan berat badan + membentuk badan yang curvy + hilangkan keputihan + lancarkan period + hilangkan sakit belakang. Boleh digunakan bagi semua lapisan umur..


Dari ambil ubat macam-macam baik pakai Premium Beautiful ja..
semua dalam satu and paling best no side effect ok..

2. Premium Beautiful mengandungi Far Infrared (FIR) yang sangat membantu. Kebanyakan customer Ifa suka dengannya sebab boleh banyakkan susu, hilangkan selulit atau stretchmarks, membentuk punggung dan breast and figure up the body..

Pemakaian Premium Beautiful 8 jam sehari dapat bakar 900 kalori dengan adanya FIR ni!! Aerobik dua jam baru dapat tapi kita just pakai ja, boleh buat kerja macam biasa..

3. Fabrik yang sangat selesa. Tetulang pada waist nipper dapat menyokong bentuk badan dan menyokong tulang belakang. If anyone pakai other corset, mesti pernah berpeluh or tak selesa sebab macam menekan badan tapi with premium Beautiful, you wont feel the same. 

Fabrik Premium Beautiful adalah Akwadek Akwadyne akan menstabilkan suhu badan dan tidak akan menyebabkan berpeluh. Tetulang yang ada juga boleh meregang sebanyak 360 darjah dan tidak akan menekan perut anda.

4. Paling best adalah keberkesanan serta merta! Dalam tempoh 5 minit ja pakai.. Pakai ja terus longgar.. believe it!


See the different.. terus berubah figure body..baju terus longgar tau..

5. In shaa Allah Premium Beautiful juga dapat mencegah daripada berlakunya kanser. Kita hanya mencuba dan berusaha.. Allah yang akan menentukan semua..

Wanita mempunyai risiko yang besar untuk mendapat kanser payudara, kanser serviks, cyst, fybroid dan banyak lagi..Lebih baik mencegah dari mengubati kan..

Selain itu, Raya is coming! So wajib la bercantik dan bergaya di hari raya kan.. Tak kan nak biar spare tyre nampak di hari lembaran yang bahagia.. 

Wanna wear this awesome dress??








Cantik kan design baju raya ni.. lagi cantik kalau badan kita solid ja bila pakai..tak perlu kurus.. dah ada curve dah cukup cantik.. betol tak??

So lets grab the BEST PRICE with me!
Cash and installment diterima..

Plus bulan ni ada rebate so super murah.. Ada penjimatan BERGANDA!!


Book your set now!

Second product yang Ifa tawarkan promotion adalah 
"BIO VELOCITY SLEEP MATE"!


10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleep Mate :

1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya

2) Jimat tenaga elektrik sbb untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10

3) Just tidur je…sakit2 semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…

4) Senang & Mudah dibawa kemana2 sbb ianya ringan..

5) Buang & Mengurangkan kesan  radiasi dlm bdn.Semua org menggunakan handphone..Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BVSM bantu  bebaskan radiasi dlm badan

6) Kini,semua orang menggunakan pelbagai  gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga  pun mengundang radiasi..

7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi..

8) Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia

9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.

10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung,asma..BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas..

ANTARA TESTIMONIAL PESAKIT SEMBUH DARI SAKIT KRONIK SEPERTI;

● Senggugut,
● Stroke
● Slipdisc
● Migraine
● Tekakan perasaan
● Gila / sakit jiwa
● Insomia
● Darah tinggi
● Koma sebab otak kecut
● Asma dan lain-lain







Sangat rugi if lepaskan special promotion ni.. Bio Velocity pun ada juga rebate.. Penjimatan BERGANDA bagi both product!!


 Pm me if interested

Efah Mustaffa
013-4347079
efahmustaffa@gmail.com

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...