Tuesday, 6 August 2013

Juadah Berbuka 24 Ramadhan 1434H

Sejak kahwin Ifa sangat suka memasak.. Tambahan pula husbnd tak suka makan luar.. Bulan puasa ni wajib la masak kan..kalu tak nk berbuka dengan apa.. So everyday akan search resipi dekat internet..terasa nak makan ayam, search resipi untuk ayam.. Ifa suka variasi kan makanan supaya husband tak boring.. Setiap kali makan, Ifa akan tanya dia dulu ok tak.. Kalu tak ok, dia akan cakap...terlebih garam ka, kering ka.. kalu ok dia akan makan dengan lajunya.. So ni resipi for today..


Baked three layed pie.. resipi from my sis in law yang dapat dari oversea..memang sedap..tambahan pula first time Ifa buat ni and first time juga guna pemanggang ajaib.. =)



Ifa teringin sangat makan ketam..so buat ketam masak sos bercili telur.. sedap!!


Ni fav hubby.. roti aiskrim goreng...sangat mudah and sedap.


Ni lagi satu fav dia.. Marie Cheese Layer...

Hope korang jangan terliur.. tak pa, esok dah nak raya so lepas ni boleh makan puas-puas..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN!!





AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...