Sunday, 11 August 2013

My First Raya as a Wife!

Alhamdulillah this raya was different than before..

Why? 

Because this year beraya as wife and occupational therapist!!..
memang sangat sangat lain..

Dulu siapkan diri saja, tak pikir yang orang lain.. 
Tahun ni kena pikir hubby punya juga.. gosokkan baju..pagi-pagi sediakan makanan dia dulu...
Bergilir balik rumah mak and mentua..

Dulu tak payah pikir tentang cuti sebab sebelum ni study cuti memang selalu dapat seminggu.. 
Tahun ni raya kelima dah kena masuk kerja balik sebab tak dapat cuti..huhu..

Muka pekerja di akhir Ramadhan.. mood ke laut..ingat rendang kat rumah ja..
Happy sebab dah mula cuti... 

Firts syawal di Perlis..

Geng budak senget...

Second syawal on the way balik dari Perlis ke Kedah..

Third syawal di Sungai Petani lagi.....

Fourth Syawal di rumah mentuaku...
Syawal yang simple bagi tahun ni.. maklum la luz_hafe baru hendak bernafas after almost 2 month getting married... But we happy to have each other.. 
Alhamdulillah...

And today Ifa sudah start kerja..

Nasib baik ada orang tolong hantarkan.. Tak la mood ke laut sgt.. =)

Muka nampak makin licin and sihat ja..alhamdulillah..gara-gara minum bb plus b\collagen setiap hari.. =)

Selamat bekerja Ifa ucapkan kepada semua yang sudah masuk bekerja kembali.. Yang still cuti tu Selamat Hari Raya maaf zahir batin.. 




AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...