Saturday, 21 September 2013

High Demand!! Marine Essence Beauty Bar


Pernah tengok this soap??

A very high demand product..

Why i say that?? 

Because setiap kali restock mesti sold out balik tak sampai 3 hari.. Engat ambil banyak leh cover demand tapi demand besar sangat sampai tak menang tangan..
That's why i need business partner or agent di serata Malaysia untuk penuhi demand sabun ni..

Sekarang Ifa ada partners from Brunei... Dia sendiri tak cukup stok..and HQ sendiri sold out.. 
Wahh!!!!


Sabun ni juga ada dalam bentuk liquid and shampoo pun ada...


Ni dalam bentuk ketul.. Sangat sangat wangi!!


Ni shampoo dalam bentuk botol.. body wash dia pun macam ni... ada 250 ml..

Bleh PM Ifa if interested to be my team..

I will guide ypu how to sold this awesome soap!

013-4347079


Tuesday, 10 September 2013

My Happiest Day | 15 June 2013

Hye readers...

Today feeling romatik gitu memandangkan keadaan pun romantik.. Hujan dari pagi non-stop.. 
So here Ifa nak share the happiest moment in my life.. 
Kalau boleh tiap masa nak tengok pictures of my wedding sebab suka sangat.. hehehe.. Sapa tak suka kahwin kan.

For those yang sudah lama baca blog Ifa, mesti perasaan post ni.. My superb and beloved boyfriend yang Ifa pernah share dulu... And now he become my husband.. Cinta halal ku hingga ke syurga.. Alhamdulillah...

credit the picture to Shutter Symmetry Photography..

The outfit from Ixora Bridal..

So lets see the picture.. 

Feeling ala-ala cover album.. ahaks

Our pelamin from Ixora Bridal


Ifa tenpah khas for our big day!


My lovely ladies... 





Pengapit of the day...

With my mum and dad..

With my mum in law and dad in law...

With my sibling and niece..

With my new family...

The cousins...

Happy face!

New family!

Poyok and Ieda.. kawan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Arau..

Asiah.. from ASTECH and dorm G6!

The PPG




Datang jauh dari Kelantan, Johor.. Thanks boy!


Mawi, Ana and little Muhammad..

Nurul and Aizat



Jauh dari KL.. Yaya and Kaza





Doakan jodoh kami berpanjangan ke syurga and semoga kami cepat dapat baby... 

Yeay!!





Tuesday, 3 September 2013

Why I love Marine Essence Beauty Bar??

Today Ifa nak share why I love Marine Essence Beauty Bar sangat-sangat..

This soap very high demand.. Ramai orang suka sebab ia boleh solve many things.. Boleh digunakan untuk badan and muka so sangat jimat...

Here Ifa share kandungan sabun ni.. One things, of course sebab ia ada garam buluh yang super power.. 


Tambah pula dengan other things.. 


Selain tu, sabun ni boleh solve sunburn problem.. Tak payah susah payah pakai lotion banyak-banyak dah after this..just using this soap. Selain tu dapat selesaikan masalah jerawat.. Awesome kan.. 


Sabun ni juga boleh cerahkan muka selain hilangkan muka berminyak. Bagi muka lebih lembut dan lembap.. Solve your skin pronlem loll..


Sabun ni juga boleh cerahkan ketiak.. Of course sebab ni function paling ketara... Seminggu pakai sabun ni dah boleh nampak kesan yang ketara.. Ketiak makin cerah.. Walaupun ia terlindung tapi malu juga dekat hunny kalau dah berkahwin kan.. 


Sabun ni juga boleh hilangkan gatal di badan.. Not only for adult.. also can use for children and baby yang ada masalah kulit sensitif atau eszema..


Lagi satu testimoni for gatal kulit...


Sabun ni juga boleh kurangkan parut di badan and muka.. Tak boleh la pakai seminggu terus hilang, sebab parut dah lama so tak boleh la hilang dengan cepat sangat kan.. Tunggu dalam 3-4 minggu and you will see the different...


Bagi yang ada masalah dekat badan pun boleh solve dengan sabun ni... Untung sebab boleh guna whole body..


Lagi testimoni bagi kulit berminyak..


Sabun ni juga sesuai bagi kulit sensitif.. highly recommended.. 


Selain itu, Marine Essence Beauty Bar ni juga boleh solve other things like :

✔ Jerawat Badan
✔ Kulit Berjeragat
✔ Ketiak Berbau
✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha
✔ Exzema
✔ Lutut Hitam
✔ Tengkuk Hitam

✔ Sangat sesuai di gunakan di muka
✔ Sangat sesuai di gunakan di seluruh badan
✔ Sangat sesuai di gunakan di bahagian pelipat leher, betis, bawah ketiak lengan dan siku, celah-celah jari kaki dan tangan, celah-celah kelengkang



I have skin problem before.. Masalah jerawat and parut di muka.. Then I using Marine Essence Beauty Bar as daily cleanser... Kulit kering dan tak bermaya (abaikan muka poyo itu..).. Picture taken during honeymoon trip to Krabi Thailand...



Alhamdulillah my skin better now.. 

So book your soap now... 

Dengan sabun ni juga boleh buat extra income.. Lets me show you the way.. You can use it for FREE and get FREE travel to GOLD COAST!!

How??

PM me now..

Efah Mustaffa
013-4347079
efahmustaffa@gmail.com



AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...