Tuesday, 3 September 2013

Why I love Marine Essence Beauty Bar??

Today Ifa nak share why I love Marine Essence Beauty Bar sangat-sangat..

This soap very high demand.. Ramai orang suka sebab ia boleh solve many things.. Boleh digunakan untuk badan and muka so sangat jimat...

Here Ifa share kandungan sabun ni.. One things, of course sebab ia ada garam buluh yang super power.. 


Tambah pula dengan other things.. 


Selain tu, sabun ni boleh solve sunburn problem.. Tak payah susah payah pakai lotion banyak-banyak dah after this..just using this soap. Selain tu dapat selesaikan masalah jerawat.. Awesome kan.. 


Sabun ni juga boleh cerahkan muka selain hilangkan muka berminyak. Bagi muka lebih lembut dan lembap.. Solve your skin pronlem loll..


Sabun ni juga boleh cerahkan ketiak.. Of course sebab ni function paling ketara... Seminggu pakai sabun ni dah boleh nampak kesan yang ketara.. Ketiak makin cerah.. Walaupun ia terlindung tapi malu juga dekat hunny kalau dah berkahwin kan.. 


Sabun ni juga boleh hilangkan gatal di badan.. Not only for adult.. also can use for children and baby yang ada masalah kulit sensitif atau eszema..


Lagi satu testimoni for gatal kulit...


Sabun ni juga boleh kurangkan parut di badan and muka.. Tak boleh la pakai seminggu terus hilang, sebab parut dah lama so tak boleh la hilang dengan cepat sangat kan.. Tunggu dalam 3-4 minggu and you will see the different...


Bagi yang ada masalah dekat badan pun boleh solve dengan sabun ni... Untung sebab boleh guna whole body..


Lagi testimoni bagi kulit berminyak..


Sabun ni juga sesuai bagi kulit sensitif.. highly recommended.. 


Selain itu, Marine Essence Beauty Bar ni juga boleh solve other things like :

✔ Jerawat Badan
✔ Kulit Berjeragat
✔ Ketiak Berbau
✔ Ketiak Hitam atau Celah2 Leher atau Paha
✔ Exzema
✔ Lutut Hitam
✔ Tengkuk Hitam

✔ Sangat sesuai di gunakan di muka
✔ Sangat sesuai di gunakan di seluruh badan
✔ Sangat sesuai di gunakan di bahagian pelipat leher, betis, bawah ketiak lengan dan siku, celah-celah jari kaki dan tangan, celah-celah kelengkang



I have skin problem before.. Masalah jerawat and parut di muka.. Then I using Marine Essence Beauty Bar as daily cleanser... Kulit kering dan tak bermaya (abaikan muka poyo itu..).. Picture taken during honeymoon trip to Krabi Thailand...



Alhamdulillah my skin better now.. 

So book your soap now... 

Dengan sabun ni juga boleh buat extra income.. Lets me show you the way.. You can use it for FREE and get FREE travel to GOLD COAST!!

How??

PM me now..

Efah Mustaffa
013-4347079
efahmustaffa@gmail.com



AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...