Friday, 31 October 2014

Tempat makan menarik di Sungai Petani | LeBOSS Cafe Restaurant

Today Ifa nak review satu tempat makan menarik yang boleh dilawati kalau anda datang ke Sungai Petani.

Terletak di Lagenda Height, di deretan kedai satu row dengan Nasi Kandar Nasmir... Kalau jumpa Nasmir, dah tak jauh dengan tempat makan ni..

Tempat makan yang Ifa maksudkan adalah 
LeBOSS Cafe Restaurant!

Last night, Ifa and hubby ke satu tempat makan yang menarik di Sungai Petani, Kedah.
Yela, sejak jadi orang Sungai Petani ni ikut saja husband makan. Merasa sesuatu yang best dan kebetulan family husband memang suka makan luar.
Dah lama juga sebenarnya tak makan luar, tapi disebabkan busy dua tiga menjak dengan business Premium Beautiful so husband makan luar. 
Sepatutnya husband ajak ke tempat lain tapi disebabkan full, husband ajak ke LeBOSS Cafe Restaurant.
Kami jarang kesini dan last time datang celebrated our first anniversary.

Tempat makan menarik di sungai petani kedah

This cafe and restaurant recommended la sebab tempat dia sangat selesa dan lain dari cafe yang lain.
Makanan dia juga sedap dan menarik.

view dari dalam leboss cafe restaurant tempat makan menarik di sungai petani

Ada satu menu boleh tambah dua side dish.

Before makan wajib la selfie seround!

selfie di dalam le boss sungai petani tempat makan menarik
Aktiviti wajib kami!
makanan menarik di le boss sungai petani dari premium beautiful bisnes

So here our dishes!
Beef Balognase + Grill Chicken 


Here Grill Chicken for my hubby. Menu ni boleh tambah side dish juga. So husband tambah baby fried rice + Italian salad 


and for me Beef Bolognase with meatball...
and as usual tak habis pun makan. Rasa macam lapar sangat tapi perut kecik sebab pakai Premium Beautiful kan. Automatik diet! Tak payah menyeksa diri untuk berdiet bagai. Sebab tu juga Ifa maintain ja kurus. Kurus pun wajib pakai Premium Beautiful sebab untuk kesihatan tau..
(sempat lagi promote!)

So that's all untuk post kali ini.

Next time Ifa share lagi tempat-tempat menarik di Sungai Petani Kedah ya..

Stay tune!

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...