Sunday, 26 October 2014

Testimoni Premium Beautiful | 10 tahun lebih muda!

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan...

Here Ifa nak share satu fresh "Premium Beautiful" testimoni from my sibling in business which is my sideline Kak Radenina.  

Here the photo before and after... Nampak kan perbezaan ketara yang terjadi pada Kak Radenina.. 

Yup, truly said kalau pakai Premium Beautiful dengan cara yang betul dan kena saiz yang betul, for sure you will get the best result!

Testimoni Premium Beautiful dari Awesomazingteam yang kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia sebenar

Kat bawah ni Ifa share pengakuan berani mati Kak Raden sendiri mengenai pengalaman dia memakai Premium Beautiful. 

Testimoni Premium Beautiful hilang 10kg!


"Nak nangis pun ada tengok gambar. Ngeh ngeh ngeh. Gambar sebelum tuh dalam tahun 2011 macam tu. Masih senyuman yang sama. Tapi dalam hati Tuhan saja yang tahu. Asal pilih baju sampai tahap lemak perut confirm tak lepas. Tu yang setiap kali bergambar tutup pakai beg la. Selagi mau ku cover. Makin hari confident level jadi makin low.. Ermmmm...

Laki memang lah kata sayang masa berbentuk badan mana pun. Tapi hati sendiri yang meronta-ronta tak menahan mahu pakai Premium Beautiful Corset.

Sebabbbb... Dah lama tahu. Dah lama dengar... Tapu buat 'pekak' sebab semua orang kata corset ni mahal. Pergghhh.. Lepas dengar perkongsian dar seorang sahabat banyak kebaikan yang boleh bantu dari segi kesihatan. Memang tak tunggu dah. NEKAD. Terus ku beli. Full stop!

Kalau mahal berbaloi dengan apa yang kita nak, nak tunggu apa lagi kan. Aku fikir satu ja masa tu. Bertahun-tahun dah kerja. Apa yang aku boleh hadiahkan dekat diri aku sendiri? Fikir-fikir memang tak ada. Ergghhhh.. So, corset ni la hadiah untuk diri sendiri. Nak sihat nak cantik ini la produknya. Dan sekarang, aku masih senyuman yang sama. Tapi macam nak nyanyi lagi 'aku yang dulu bukan lagi yang sekarang'. Lalalalala

Korang nak tunggu apa lagi? Kalau handbag, tudung, baju boleh beli mahal-mahal. Kenapa tidak Premium Beautiful yang boleh bagi korang kembali muda 10 tahun.."

Testimoni Premium Beautiful | More confident after wearing this corset
Spot Kak Raden in this picture.. Picture taken during surprise birthday celebration CDM Adibah Karimah... She more happy and more confident with herself 
Kita tak boleh ubah bentuk badan kita. Ada yang kurus tak mau gemuk (like me). Ada yang gemuk tak nak jugak kurus kurus. But most important at least mesti kena ada curve di badan. Baru la wanita sejati. Ye ke tidak??

Hadiahkan something valuable to your self. Sebab Premium Beautiful ni warranty seumur hidup so jangan risau kalau rosak boleh hantar direct repair without any charge!

Selain itu, Premium Beautiful ni fokus 70% pada KESIHATAN bukan hanya pada kecantikan. So sangat WAJIB jaga kesihatan kita luar dan dalam.

Badan wanita tak boleh ditukar ganti seperti kereta. Kereta ada spare part tapi bukan kita. Jagalah badan kita sebaiknya sebelum ia tidak boleh diguna lagi...

Heheheheh, maaf kalau ada yang terasa. Ni ikhlas dari hati Ifa. Nak sangat membantu wanita di luar sana..

Kalau berminat boleh direct contact Ifa ya!

Efah Mustaffa
013-4347079

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...