Sunday, 25 January 2015

Roadshow Training Hebat Berniaga Online

Last Saturday,  Hebat Berniaga Online menjalankan roadshow untuk seluruh Semenanjung secara serentak. Antaranya di Ipoh, Penang,  Melaka & Seremban serta Johor.

Alhamdulillah semua berjalan lancar dan Ifa sendiri bertugas di Ipoh bersama CDM Hamisah Alias...

Semua makin nampak cara macam mana nak qualified next trip iaitu Bangkok!!

Wowww sangat teruja bila Kak Misah share pengalaman melancong secara PERCUMA dengan company dan pengalaman Ifa sendiri yg sama2 melancong dengan company tiada tolak bandingan lagi.

So wajib qualified next trip and buat bonus besar! Siapa nak jugak??




Saturday, 24 January 2015

Welcome Sale Manager Nazihah on board!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Dikesempatan ini,  Ifa nak introduce my new business partner to my team iaitu Sale Manager Nazihah! Welcome to Awesomazingteam Gie... 

Gie adalah my junior ketika belajar di Kolej Sains Bersekutu Sungai Buloh and now become my partner. Alhamdulillah.. 
Niat awal untuk punch semua set di Ipoh tapi memandangkan kurang stok so Ifa punch semua di Penang. Total sale Gie adalah RM20,000!! Confirm first bonus Gie hampir RM4,500+++. Tu belum campur untung runcit ya. Confirm dapat bonus walaupun belum jual apa-apa. Best tak best tak?? Best kannn.. 

Anda tak kan dpt apa-apa kalau tak bermula sekarang. Gst will start soon so why not we start a side income to prepare our self. Dengan RM50 anda sah boleh bermula. 

Boleh contact ifa di 0134347079 atau di Ipoh boleh direct contact Gie 01119879233.. 




Saturday, 3 January 2015

Year End Sale | Sale Kasi Licin!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

Sempena tahun baru 2015, Efah Mustaffa ingin menghargai semua customer-customer yang setia dengan kami dengan memberi promosi potongan sehingga 20% hingga 30%!!! 

Produk yang mendapat harga istimewa adalah seperti berikut :
* Marine Essence Beauty Bar
* Marine Essence Shampoo
* Marine Essence Body Wash
* Marine Essence Toothpaste
* Pantyliner Bio Seleza

Semua harga ini belum termasuk postage.
Tambahan dikenakan bagi postage seperti berikut :

Semenanjung : RM6
Sabah Sarawak : RM10

Setiap pembelian akan mendapat dua sachet Mineral Coffee secara PERCUMA! 

Promosi Kasi Licin ini berlangsung hingga 8 Januari 2015 sahaja!
Rebut peluang yang jarang kali diadakan ini!!

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM68

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM66

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM91

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM101

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM125

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM145

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM171

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM196

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM190

Promosi terlajak laris bagi Marine Essence Series
Normal Price : RM215

Whatsap segera untuk dapatkan Marine Essence Series dengan harga yang terbaik!!

Efah Mustaffa
0134347079






AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...