Saturday, 9 May 2015

Diamond Night 2015 | Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd

'DIAMOND NIGHT 2015'

Setiap tahun akan diadakan satu majlis pengiktirafan yang gilang gemilang untuk semua usahawan yang bernaung di bawah Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd iaitu bagi meraikan pencapaian Double Diamond Manager, Diamond Sale Manager, dan penerima Tabung Kereta (car fund achiever)...

For this year, Diamond Night was held at Setia Alam Convention Centre on 18 April 2015.

For this year, our team akan meraikan 3 orang Diamond baru dari Awesomazing Team yang masing-masing telah mendapat sale lebih RM180,000 dan menaiki pangkat tertiga tertinggi iaitu Diamond Sale Manager.

Hebat bukan.. Bukan calang-calang orang yang boleh buat sale sampai beratus ribu tapi tidak mustahil dalam bisnes ni.




Ifa suka sangat lokasi yang dipilih oleh syarikat pada tahun ni sebab tempatnya yang sangat selesa, luas dan ada view cantik untuk bergambar.





Sebelum majlis bermula, sempat bergambar dulu dengan bakal penerima anugerah dari Awesomazing Team iaitu DSM Raden dari Lembang Klang, DSM Laily dari Terengganu dan DSM Rohaya dari Kedah. Ketiga mereka terdiri dari pelbagai latar belakang tapi semuanya bergabung dalam Awesomazing Team aka Ateam.



Bergambar dengan Abang Abdul Rahman yang mewakili isterinya iaitu Kak Rohaya untuk menerima anugerah Diamond Sale Manager yang memerlukan sale sebanyak RM180,000 tapi kini sale Kak Rohaya sudah lebih RM300,000.. Hebat sangat!! 

Memang salute sangat dengan sepasang suami isteri ini. Salah seorang leader dari group Ifa dari Utara dan dua-dua bagi komitment yang penuh dengan leader dan kumpulan. Sebab itu senang untuk berjaya.


Semestinya ambil peluang untuk bergambar dengan mentor tersayang yang telah bersusah payah mencanai Ifa dari awal Ifa dalam bisnes sehingga kini iaitu CDM Adibah Karimah.


Menyempat untuk pose sendiri. Makeup dari teman sejati iaitu Shu.. Boleh search di Facebook for her account. FB nama : Shuhada bt Shafie. Sangat puas hati dengan makeup Shu. Price reasonable sangat sangat dan hasil superb.. 



Majlis bermula pada pukul 8 malam. Dan pada malam ini juga Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd melancarkan logo baru sinonim dengan nama baru syarikat.







Here dinner yang disediakan oleh company. this dinner better than previous dinner last year and we enjoy it so much. Masing-masing terus diam selepas dapat makanan...



Masa yang ditunggu-tunggu telah tiba bagi penerima anugerah. Confirm berdebar sebab bukan senang nak dapat pengiktirafan begini. Pengalaman Ifa sendiri last naik pentas iaitu semasa convocation. Tapi bila menjinakkan diri dalam bisnes ni, tak terkira dah naik pentas untuk ambil award dari company, reward dari leader. I'm blessed, Alhamdulillah...




Menjadi tradisi untuk menemani anak didik dalam bisnes ketika mereka beratur untuk naik pentas. Bukan ja dapat hilangkan nervous yang membuak-buak tu tapi dapat bagi kata semangat untuk pergi for next step and congratulate them on thier achievement.



Special for Awesomazing Team members yang naik anugerah, bukan setakat dapat sijil dan pin penghargaan dari company tapi dapat juga piala khas dari Ateam. Memang tak terucap kata-kata untuk kejayaan yang mereka telah raih. Congratulations to all!




A big congratulation to my beloved business partner DSM Kak Rohaya. Kami adalah stranger dan facebook menemukan kami. Ifa sangat sangat bangga dan salute dengan semangat Kak Aya untuk cari side income untuk keluarga bagi menampung kehidupan harian. 

Kak Aya bermula dengan modal hanya RM500 tapi kini telah melahirkan lebih 10 orang Sale Manager dengan sale RM20,000 setiap seorang dan dua orang Senior Sale Manager dengan sale RM60,000... dan total sale her group more than RM300,000 for now!

Alasan beliau tolak tepi tapi beliau cari jalan untuk atasi masalah dan berjaya. Buat bisnes ni secara part time sahaja dengan 3 hero tapi beliau berjaya.

Happy sangat-sangat bila lihat kejayaan business partner sebab dalam business ni bukan kejayaan seorang diri yang dicari tapi kejayaan bersama-sama..



Di pentas Diamond Sale Manager, tahun depan confirm Double Diamond Manager dengan sale RM720,000!! Confirm!!


Orang lain di atas pentas, kami yang gila bergambar di bawah pentas. Riuh rendah dengan kami semua...






Acara wajib untuk berposing sakan dengan Awesomazing Team member!
Apala pose suami ku buat ituuu... hehehhe.. Pose macho yer bang.. ihikk.. Selalu dia snap pic kami, bagi la chance dia pose jugak..



Pose selfie kami berdua itu wajib yer....



Menjadi model untuk incik suami adalah biasa..







Last pose sebelum balik. Pose wajib mesti bersama suami tercintal Yang support segalanya dari setiap segi. Thank you so much Zulhilmi Abdul Wahab..

Mommy to be dah tak sedar kata dalam tummy ada baby kecil. Terkejut dengan riuh rendah dekat luar. Bagi chance ek baby... Bukan selalu.. Hihi


I'm trusted agent for Premium Beautiful corset and I willing to help you to generate income from RM4,500 until 6 figures income..

Modal adalah pilihan, asalkan ada keinginan Ifa pasti bantu. Give your 100% commitment and I will give you my 500% commitment. Lets do it TOGETHER!! 

Efah Mustaffa
+6013-4347079
















AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...