Thursday, 20 August 2015

Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL

Kali ni ni Ifa akan kupaskan mengenai PREMIUM BEAUTIFUL ketika berpantang..

Ada yang bertanya, kalau bersalin secara caesar/pembedahan, berapa lama lepas bersalin baru boleh pakai Premium Beautiful? atau tak boleh pakai Premium Beautiful langsung??

Ada juga yang bertanya, pemakaian Premium Beautiful lepas bersalin secara caesar/pembedahan ni susah ke senang? Ada kesan sampingan tak??

Kat sini Ifa ada jawapan untuk semua persoalan ni.


Pemakaian Premium Beautiful untuk wanita bersalin secara caesar/pembedahan adalah sangat-sangat digalakkan dan sangat senang diuruskan

Kenapa??

1. Premium Beautiful mementingkan kesihatan dan kecantikan. Memang betul Premium Beautiful dipakai untuk membentukkan badan TETAPI ia dicipta dengan mementingkan 70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN.. Berbeza dengan korset jenama laen yang hanya mampu membentuk badan sahaja tanpa mementingkan kesihatan si pemakai

2. Far Infrared Rays (FIR) yang terkandung dalam Premium Beautiful akan membantu dalam proses mempercepatkan luka pembedahan. Kebiasaannya ibu bersalin secara caesar sesuai untuk memakai Premium Beautiful selepas 2 minggu bersalin. Jika masih mengalami rasa sakit untuk bergerak,digalakkan untuk pakai waist nipper(bengkung) sahaja. 

Kalau nak tau, di waist nipper ni lah sulaman FIR paling banyak..Then, bila dah ok cket (boleh berjalan+uruskan diri), bolehlah pakai 1set trus.. untuk hasil yang lebih menakjubkan.. Trust me

Kelebihan pakai Premium Beautiful time pantang untuk ibu bersalin secara normal/pembedahan

1. Badan lebih bertenaga
2. Rahim cepat elok
3. Strech mark hilang
4. Luka operate cepat kering dan sembuh
5. Susu akan jadi banyak
6. Puting/niple takkan menjadi gelap dan tenggelam
7. Penurunan berat dan pembentukan badan
tak perlu dah nak pakai bengkung stail dulu punya, ganti dengan Premium Beautiful ok:)

Beginikah kita selepas bersalin??? Oh TIDAKKK!!


Tahu tak yang bekung aka Waist Nipper Premium Beautiful juga dicadangkan dalam majalah Pama. Hebat kan??

Jom tengok kelebihan Premium Beautiful untuk dalam pantang.....
  • Mengeluarkan ANGIN dlm badan
  • Mengecut dan memperkemaskan semula RAHIM yg mengembang semasa hamil
  • Menarik dan merapatkan semua Tulang Pinggul yg renggang semasa proses bersalin
  • Menyegarkan badan yg lesu dan letih sepanjang proses bersalin
  • Mengeluarkan Darah Nifas yg BEKU dan  BERKETUL-KETUL dgn lancar
  • Mengeluarkan segala sisa KOTORAN dan AIR BISA dari rahim
  • Menyokong(sengkak) rahim dari jatuh
  • Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk KEINTIMAN suami isteri
  • Menghilangkan STRETCH MARK 
  • Menghangatkan dalaman badan 
  • Melancarkan proses pembuangan air besar (no more SEMBELIT)
  • Memperbanyakkan SUSU
  • Merawat LUKA-LUKA dalam RAHIM mahupun di luar rahim
  • Meningkatkan METABOLISM badan
  • Membantu menurunkan BERAT BADAN dengan cepat
  • Memperbetulkan kembali POSTUR badan especially tulang belakang
Here Ifa share testimoni dari Awesomazing Team sendiri dan juga testimoni from google.

Kalau google testimoni Premium beautiful, memang banyak sangat keluar. Ternyata memang Premium Beautiful ni betul-betul berkesan.







Kalau anda masih tercari-cari bekung untung digunakan ketika bermpantang, I definitely said Premium Beautiful sebab hasil dia memang sangat superb. Confirm tak rugi!

Whatsapp/SMS/Telegram 
0134347079
for special price.. 

Less hampir RM400!

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...